4 اردیبهشت 1393
شماره خبر: 120520

درجه بندی نانوایان فردیس در دستور کارقرار گرفت

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی

درجه بندی نانوایان فردیس در دستور کارقرار گرفت


درجه بندی نانوایان با هدف بالا بردن کیفیت پخت نان در دستورکار مسوولان شهرستان تازه تاسیس فردیس قرار گرفت.
مهدی مهرورˈ در حاشیه انتخابات اتحادیه نانوایان فردیس که درفرهنگسرای ولایت این شهرستان برگزار شد، با اعلام این خبرگفت: با درجه بندی نانوایان، شاهد افزایش کیفیت نان در منطقه خواهیم بود. وی ادامه داد: البته طرح درجه بندی برای سایر اصناف در شهرستان فردیس پیش بینی شده است. فرماندار فردیس با تاکید براین نکته که باید کیفیت نان دراین شهرستان بهتر از گذشته شود، گفت: تغییر اصلاح مصرف نان نیز از مواردی است نیاز به فرهنگ سازی دارد. مهرور افزود: نان به عنوان قوت لایموت از گذشته ها تاکنون از تقدس ویژه ی برخوردار بوده و امروز نیز نانوایان باید با تولید نان با کیفیت این تقدس را حفظ کنند و نان سالم و مطلوب به دست مردم بدهند. وی درعین حال قشر نانوایان را زحمتکش و خدوم توصیف کرد و افزود: با تولید نان با کیفیت علاوه بررضایت مردم از هدررفتن این نعمت الهی جلوگیری می شود ضمن آنکه رضایت حق تعالی را به دنبال دارد. فرماندار فردیس افزود: برای داشتن جامعه سالم و با نشاط باید در حوزه نظارت بر سلامت مواد غذایی برنامه ای ویژه داشته باشیم و دراین عرصه عملکرد نانوایان و کیفیت نان،

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود