تنور نظارت بر نانوایی هایی استان البرز داغ تر می شود
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
مدیرکل دفتر اقتصادی و امور بین الملل استانداری البرز با بیان اینکه نظارت و بازرسی از واحدهای خبازی تشدید می شود، گفت: واحدهای خبازی موجود ساماندهی می شود.
صمد بهزاد با اعلام این خبر اظهار داشت: با تعیین تکلیف نهایی واحدهای بلاتکلیف از صدور هر گونه مجوز جدید خود داری به عمل می آید. وی افزود: شاخص های فنی و تخصصی جهت تعیین سهمیه واحدهای خبازی در جلسه کارشناسی، بررسی شده و طی 10 روز آینده و گزارش مربوطه ارائه می شود. بهزاد در ادامه گفت: به منظور ارتقاء سطح کیفی آرد تولیدی، تخصیص سهمیه گندم به کارخانجات با هماهنگی و نظارت فرمانداران شهرستان ها صورت پذیرد.
افزایش سهمیه آرد سبوس دار به نانوایی ها
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری گفت: جهت ارائه تعیین آمار رسمی جمعیت ثابت و شناور شهرستان ها، کمیته ای متشکل از نمایندگان استانداری، فرمانداری ها، صنعت و معدن تجارت و شرکت غله طی هفته آتی تشکیل می شود. بهزاد افزود: در ادامه این جلسه مقرر شد سهمیه آرد واحدهای خشکه پزی به میزان 50 درصد کاهش یابد و تعدادی از کارخانه های منتخب تولید کننده آرد نسبت به تولید آرد 12 درصد سبوس گیری شده جهت نان سنگک پس از حل مسائل مربوط به سامانه بانکی معرفی شوند. وی ادامه داد: همچنین اداره کل تعزیرات حکومتی در خصوص تعیین تکلیف وجوه آردهای مکشوفه در اختیار شرکت غله ، راهکار قانون اعلام شود. بهزاد بیان کرد: در پایان نیز به منظور ساماندهی واحدهای خبازی موجود و ارائه گزارش فرمانداران پس از تشکیل کمیته تخصصی آرد و نان، بازنگری در تخصیص سهمیه واحدهای خبازی، گزارش شرکت غله و اتحادیه نانوایان در خصوص واحدهای بدون مجوز و واحدهای پروانه دار فاقد سهمیه ، گزارش اداره کل صنعت، معدن و تجارت از وضعیت قاچاق آرد در استان و تمهیدات صورت گرفته در این خصوص ارائه شد.