طرح آموزش نانوایان استان البرز اجرا میشود
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری البرز گفت: در نیمه دوم سال جاری و در استان البرز طرح آموزشی ویژه نانوایان برای ارتقای کیفیت در پخت نان اجرا میشود.
عبادالله کامکار با بیان این مطلب در کارگروه آرد و نان اظهار داشت: نان با سلامت و جان مردم در ارتباط است. وی با اشاره به این که بر اساس برنامه پنجم توسعه تا پایان سال 94 ، 40 درصد نانوایی های استان باید صنعتی شوند گفت: در این راستا با دو رویکرد آموزش گذر مهارتی و برگزاری دوره های کوتاه مدت و سمینارهای آموزشی و همچنین در قالب استاندارد های شغلی و دوره های میان مدت نسبت به آموزش نانوایان با همکاری اداره کل غله و فنی و حرفه ای اقدام خواهیم کرد. وی افزود: در این راستا جشنواره نانوایی های برتر استانی جهت تشویق در آبان ماه برگزار می شود. وی استفاده از بروشور ، لوح فشرده و پوسترهای آموزشی را بسیار موثر دانست و خواستار همکاری اداره کل غله و اطلاع رسانی در این زمینه شد. وی اظهار کرد: بایستی توافق نامه همکاری بین اداره کل فنی و حرفه ای و شرکت غله و خدمات بازرگانی استان با هدف آموزش شاغلین واحدهای صنفی نانوایی براساس استانداردهای آموزشی 15 گانه برای پنج نوع نان منعقد شود .
کیفیت اختلاط نان راستی آزمایی شود
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری البرز در ادامه تصریح کرد: برای اطمینان از کیفیت نان تولیدی باید به همه زنجیره تولید گندم ، آرد و فناوری پخت و نیروی انسانی توجه کنیم که این نگاه یکپارچه در نانوایی سنتی کمرنگ است . وی با اشاره به موانع عمل آوری نان گفت: توليد صنعتي نان از دهههاي گذشته همواره مورد توجه قرار داشته و تلاشها به اين امر معطوف بوده است كه ناني با كيفيت و مناسب ذايقه مردم توليد شود. از این رو ضرورت توجه بر این امر الزامی است.