یک هزار و 255 مکان تولید مواد غذایی در کرج کنترل شد
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
معاون استاندارالبرز و فرماندار ویژه کرج گفت: امسال یک هزار و 255 مکان تولید مواد غذایی دراین شهرستان با هدف استاندارد سازی کنترل کیفی شده است.
سیروس شفقی در نشستی ضمن گرامیداشت 22 مهرماه روز جهانی استاندارد، اهمیت نقش کنترل کیفی در تولیدات را مورد اشاره قرار داد و افزود: تأمین سلامت اقلام مصرفی مردم مهمترین اصل به شمار می رود و به همین منظور نیز «طاها» طرح اجرای هماهنگ استاندارد، در سطح کرج آغاز شده است. وی گفت : در اجرای این طرح، کالاهای اساسی مردم که در مراکز عرضه مواد غذایی تولید می شود، توسط بازرسان سازمان ملی استاندارد مورد سنجش و کنترل کیفی قرار می گیرد. فرماندار کرج افزود: امسال سه هزار و 280 مورد از کالاهای اساسی که در بازار تولید شده نمونه برداری و مورد کنترل کیفی قرار گرفته اند. وی خاطرنشان کرد: این بازرسی های کیفی تا جایگاه های سوخت هم گسترش داشته واین جایگاه ها مورد کنترل کیفی قرار گرفته اند.
منبع ایرنا