28 خرداد 1404
شماره خبر: 326392

رژیم جعلی به شکست اعتراف کرده است

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی



نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز شاهدیم پیام شکست را خود مسؤولان اطلاعاتی و امنیتی اسراییل غاصب می‌دهند. بدون شک ادامه این روند به پیروزی جمهوری اسلامی ایران ختم خواهد شد.
علی شیرین‌زاد،‌ نماینده مردم کرج،‌ فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی،‌ اظهار کرد: وضعیت جنگ به نفع کشور عزیزمان در حال پیش روی است.وی با اشاره به ظرفیت ایران در قدرت دفاعی و موشکی،‌ یادآور شد: این جنگ را ما آغاز نکردیم اما جهان دید که توانایی ایستادگی در برابر نیروهای پر قدرت مسلح جمهوری اسلامی ایران کاری دشوار و غیرقابل انجام است.
نماینده مردم کرج اضافه کرد: تعرض به خاک ایران از سوی رژیم جعلی و غاصب اسرائیل امری نابخشودنی است،‌ با این تعرضات بود که نیروهای مسلح در راستای اقدامات متقابل دست به حملات موشکی و پهبادی زدند و کمک پروردگار به نتایج خوبی نیز دست یافتند.شیرین زاد به سخنان مردم و مسؤولان رژیم صهیونیستی اشاره‌ای کرد و افزود: امروز شاهدیم پیام شکست را خود مسؤولان اطلاعاتی و امنیتی اسراییل غاصب می‌دهند. بدون شک ادامه این روند به پیروزی جمهوری اسلامی ایران ختم خواهد شد.این نماینده مجلس با اشاره به اینکه کلیپ‌هایی از درگیری در رژیم صهیونیستی میان مردم پخش شده است،‌ اضافه کرد: ‌این در حالی است که مردم ایران در این شرایط با همدلی و اتحاد به همدیگر و کشور کمک می‌کنند.وی تصریح کرد:‌ اقتدار نیروهای مسلح از حمایت و همدلی همیشگی مردم نشات می‌گیرد که بدون شک باید قدردان آنان باشیم.

منبع فارس

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود