11 بهمن 1404
شماره خبر: 339013

بانوان پیشران افزایش مشارکت و اعتماد عمومی در انتخابات شوراهای ۱۴۰۵ هستند

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی



مهدی مهرور با اشاره به برگزاری تمام‌الکترونیکی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۴۰۵، نقش بانوان را در تبیین فرآیند انتخابات و افزایش مشارکت عمومی تعیین‌کننده دانست.
مهدی مهرور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کرج، در جلسه کمیته بانوان ستاد انتخابات شهرستان، اظهار داشت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۴۰۵ به‌صورت کاملاً الکترونیکی برگزار خواهد شد که این امر موجب افزایش دقت، سرعت و شفافیت در تمامی مراحل انتخابات می‌شود.فرماندار ویژه کرج با تأکید بر نقش محوری بانوان تصریح کرد: بانوان شاغل در دستگاه‌های اجرایی، فعالان اجتماعی و رابطان محلی می‌توانند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای و اجتماعی، نقش مؤثری در دعوت جامعه هدف، به‌ویژه دانشجویان و جوانان، برای حضور آگاهانه در انتخابات ایفا کنند.
مهرور خاطرنشان کرد: انتخابات شوراها نزدیک‌ترین انتخابات به زندگی روزمره مردم است و مشارکت آگاهانه شهروندان، به‌ویژه بانوان، تضمین‌کننده مدیریت شهری کارآمد در سال‌های آینده خواهد بود.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود