28 مرداد 1396
شماره خبر: 182652

ظرفيت تنيس بانوان در چهار سال آينده بايد چند برابر شود

سپیدار‌آنلاین: گروه ورزشی

ظرفيت تنيس بانوان در چهار سال آينده بايد چند برابر شود


سرپرست هيات تنيس استان البرز گفت: بخش خصوصي به رشته تنیس بايد جذب شده و ظرفيت تنيس بانوان نيز در چهار سال آينده چند برابر شود.
عباس زارع با اشاره به برنامه چهار ساله این هیات اظهار داشت: مهم‌ترین اصل در این رشته و برنامه چهار ساله آن مربوط به بخش کشف استعدادهای علاقمندان می‌شود. وی ادامه داد: ترویج و توسعه تنیس در میان علاقمندان، افزایش تعداد زمین‌های تنیس در استان و توجه و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی از دیگر برنامه‌های این هیات خواهد بود. سرپرست هیات تنیس با تاکید بر ضرورت افزایش زمین‌های تنیس استان کفت: استان البرز و به خصوص شهرستان کرج و به ویژه باشگاه انقلاب که البته تعداد 9 زمین نیز طراحی شده است، پتانسیل ایجاد زمین را دارد که اداره کل ورزش و جوانان استان باید با پراکندگی مناسب و توجه به بخش خصوصی این امکان را فراهم کند. وی در ادامه نیز افزود: برای این که تمامی علاقمندان استان بتوانند از امکانات استفاده کنند نیاز است که در شهرستان طالقان، اشتهارد و ساوجبلاغ نیز توجه ویژه داشت.
زارع همچنین به ترویج ورزش تنیس در بخش بانوان اشاره و تصریح کرد: در دوره چهار ساله ای که پیش رو داریم باید به این بخش و افزایش کیفیت آن توجه ویژه داشته باشیم. وی در ادامه نیز گفت: در بخش مربیان این رشته نیز لازم به ذکر است که همه آموزش دیده هستند و مطلبی که مهم تلقی می‌شود این است که باید مربیان درجه یک و دو را در هر دو بخش اقایان و بانوان افزایش دهیم. سرپرست هیات تنیس استان در پایان نیز یادآور شد: در حوزه قهرمانی باید بتوانیم تعداد حضور ورزشکاران این رشته را در تیم ملی افزایش دهیم تا در رتبه این رشته که اکنون در جایگاه هشتم هستیم، صعود داشته باشیم.

منبع فارس

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود