بازرسی از واحدهای عرضه کننده مواد غذایی
سپیدارآنلاین: گروه اخبار دو خطی
بازرسی ویژه از مراکز عمومی و واحدهای عرضه کننده مواد غذایی از جمله رستورانها آغاز شده است.
بازرسی از واحدهای عرضه کننده مواد غذایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: در این طرح 132 کارشناس بهداشت در قالب 66 اکیپ در سراسر استان بر رعایت بهداشت در رستورانها نظارت می کنند.مقیمی افزود: در بازرسیی های روز نخست طرح سلامت نوروزی از 124 واحد بازرسی شد که 2 واحد پلمپ، 30 مورد اخطار پلمپ دریافت کردند و 2 هزار و 350 کیلوگرم مواد غذاییِ غیربهداشتی و ناسالم معدوم شد.وی در ادامه اضافه کرد: طرح سلامت نوروزی تا 20 فروردین ماه ادامه دارد و با واحدهای متخلف به شدت برخورد می شود.
منبع: خبرگزاری صداوسیما