9 خرداد 1394
شماره خبر: 142944

تولید جوجه یک روزه در البرز 20 درصد افزایش یافت

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

تولید جوجه یک روزه در البرز 20 درصد افزایش یافت


رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان البرز از افزایش 20 درصدی تولید جوجه یک روزه در ماه های فروردین واردیبهشت امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبرداد.
هوشنگ شهریاری افزود: دراین مدت 19 میلیون قطعه جوجه گوشتی و تخم گذار یک روزه در هفت واحد فعال کارخانه های جوجه کشی استان تولید شده است. وی اظهار داشت: از این تعداد، 14 میلیون قطعه جوجه گوشتی یک روزه و پنج میلیون قطعه جوجه یک روزه تخم گذار بوده است. شهریاری با اشاره به واگذاری این جوجه ها به واحدهای مرغداری پرورش طیور استان، افزود: تحویل این جوجه ها به مرغداری ها باو اخذ مجوز از اداره قرنطینه دامپزشکی انجام شد. وی ادامه داد: واحدهای جوجه کشی تحت نظارت دامپزشکی استان بوده و به صورت دوره ای از واحدهای مورد نظر نمونه برداری و به آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی ارسال می شود تا از لحاظ سلامت همواره تحت کنترل باشند. در زمان حاضر 250 واحد مرغداری اعم از گوشتی و تخم گذار در استان البرز فعال هستند.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود