7 تیر 1394
شماره خبر: 144619

راهکار جلوگیری از آلودگی‌های گوشتی در منزل

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

راهکار جلوگیری از آلودگی‌های گوشتی در منزل


رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان البرز از اجرای طرح پیش سرد کردن گوشت قرمز در استان خبر داد.
محسن ابوترابی ، اظهار کرد: بسیاری تصور می‌کنند که گوشت دام تازه ذبح شده سالم‌ترین گوشت‌هاست ولی این تصور نادرست است. وی خاطرنشان کرد: این گوشت ممکن است آلودگی‌هایی در خود جای داده باشد که برای از بین رفتن آنها حتما باید گوشت را دردمای پایین و محیط انجماد قرارداد. ابوترابی افزود: به منظور جلوگیری از شیوع آلودگی و بیماری‌های احتمالی به شهروندان توصیه می‌شود گوشت تازه‌ای که خریداری می‌کنند را به مدت 24 ساعت دریخچال نگهداری کنند. این مسئول گفت: علاوه براین مردم باید جگر تازه گوسفند و گاوی که خریداری می‌کنند را نیز به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری و بعد مصرف کنند. ابوترابی در ادامه از اجرای طرح پیش سرد گوشت قرمز دراستان خبرداد و گفت: این طرح با توجه به لزوم خنک‌سازی لاشه گوشت قرمز قبل از خروج از کشتارگاه دام و به منظور حفظ سلامت فرآورده‌های خام دامی و ارتقاء کیفیت بهداشتی آنها اجرایی شده است. این مسئول پیشگیری از بروز برخی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام را به عنوان دیگر هدف این طرح نام برد و گفت: این طرح از امروز همزمان با استان تهران اجرایی شده است. وی در پایان یادآورشد: در این طرح لاشه‌های استحصالی دام‌های سبک به مدت 24 ساعت در اتاق سرد کشتارگاه‌ها در دمای صفر الی 4 درجه سانتی گراد به منظور طی مراحل جمود نعشی و کاهش ph قرار گرفته و پس از آن به بازار مصرف روانه می‌گردند.

منبع ایسنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود