دامپزشکی البرز بر چگونگی حمل فرآوردههای خام دامی نظارت دقیق دارد
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت: تلاش مجموعه دامپزشکی رساندن فرآورده خام دامی سالم به دست مصرف کننده است.
علی اصغر شریفی اظهار کرد: رعایت موازین بهداشتی در حمل فرآوردههای خام دامی نقش بسزایی در تامین سلامتی، بهداشت و امنیت غذایی شهروندان دارد که دامپزشکی استان بر روند رعایت این موازین بهداشتی نظارت میکند. وی افزود: نظارت بر چگونگی حمل فرآوردههای خام دامی (گوشت مرغ، ماهی، شیر، آلایش خوراکی، دام و طیور) از وظایف اصلی و مهم دامپزشکی است که کوتاهی در این امر خطیر خسارتهای جبرانناپذیری به همراه دارد. این مقام مسئول خاطرنشان کرد: حمل هرگونه مواد خام دامی باید با مجوز صادر شده از سوی دامپزشکی صورت گیرد، این مجوزها توسط سیستم یکپارچه قرنطینه و به صورت اینترنتی صادر میشود که تمام مجوزهای صادره بلافاصله به ویژگی نصب نرمافزارهای سیستم یکپارچه در تمام استانها و شهرستانها قابل رؤیت است.
شریفی ابراز داشت: فرآوردههای خام دامی به علت سریعالفساد بودن همواره باید توسط خودروهای سردخانهدار و دارای مجوز دامپزشکی معتبر صورت گیرد، خودروهایی که وظیفه حمل و جابهجایی فرآوردههای خام دامی را دارند باید علاوه بر دارا بودن شرایط استاندارد بهداشتی برای فرآوردههای تازه (گوشت مرغ، ماهی، شیر) برودت دامی چهار درجه سانتیگراد و برای فرآوردههای منجمد منفی 18 درجه را در طول مسیر حمل فراهم کنند. مدیرکل دامپزشکی استان البرز در پایان گفت: علاوه بر رعایت مسایل فوق تمام متصدیان این عرصه باید نسبت به اخذ مجوز حمل بهداشتی ـ قرنطینهای از دامپزشکی اقدام کنند و در غیر این صورت حمل فرآوردههای خام دامی فاقد مجوز نوعی تخلف محسوب و با عاملین آن برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
منبع ایسنا