اجرای طرح نظارتی دامپزشکی ویژه نوروز
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت که طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه و توزیع فراورده های خام دامی در آستانه عید نوروز آغاز شد.
دکتر علی اصغر شریفی افزود: این طرح از 10 اسفند ماه جاری آغاز و تا پایان روز 14 فروردین ماه 96 ادامه خواهد داشت. وی اظهار داشت: در اجرای این طرح 11 اکیپ نظارتی در قالب 23 نفر از کارشناسان دامپزشکی به مناطق مختلف اعزام تا به صورت سرزده از واحدهای فروش و عرضه فراورده های خام دامی بازدید و کنترل داشته باشند. وی گفت: نظارت های بهداشتی- دامپزشکی در مراکز تولید و عرضه مواد غذایی همواره در طول سال صورت می گیرد اما به دلیل نزدیک شدن به پایان سال و همچنین افزایش مسافرت های نوروزی این طرح به صورت ویژه با تجهیز نیروهای دامپزشکی انجام خواهد شد.
معدوم سازی 132 تن فراورده خام دامی فاسد در البرز
شریفی در ادامه به اقدامات نظارتی بهداشتی کارشناسان این اداره کل در 11 ماهه سال جاری اشاره کرد و افزود: در این مدت 44 هزار و 944 مورد بازدید از مراکز عرضه انجام شده که نسبت به سال گذشته با 10 درصد رشد روبرو بوده است. وی اظهار داشت: همچنین 1410 مورد بازدید از کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی انجام شده که در تمام این بازدیدها 611 تن فراورده خام دامی ضبط و جمع آوری شد که از این میزان 132 تن فراورده فاسد معدوم سازی شد. وی گفت: در اجرای طرح های نظارتی 255 پرونده برای متخلفان در این حوزه تشکیل و 83 مرکز نیز پلمپ شد.
تولید 39 میلیون کیلوگرم گوشت مرغ در سال جاری
مدیرکل دامپزشکی استان البرز افزود: در 11 ماهه سال جاری 39 میلیون کیلوگرم گوشت مرغ تحت نظارت دامپزشکی استان در 5 کشتارگاه تولید و روانه بازار شد. وی بیان داشت: همچنین در این مدت 2 میلیون و 157 هزار کیلوگرم گوشت قرمز بز و گوسفند و 3 میلیون و 897 هزار کیلوگرم گوشت گاو و گوساله تولید شده است.
معدوم سازی 2500 کیلوگرم فراورده خام دامی در نوروز گذشته
شریفی در ادامه به اقدامات نظارتی در نوروز 95 اشاره کرد و گفت: در نوروز گذشته 15 اکیپ نظارتی ثابت و سیار فعال بودند که در این مدت 327 مورد بازدید به میزان 4784 نفرساعت انجام دادند. وی افزود: در این مدت 6 هزار کیلوگرم فراورده غیرقابل مصرف ضبط شد که 2500 کیلوگرم آن معدوم سازی و 4 پرونده نیز تشکیل و 19 واحد نیز پلمپ شد.
منبع ایرنا