کیفیت و متنوع ،شاخصه اصلی تولیدات نان در استان
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: علاوه بر نانوایی های دولتی در سطح استان، ۱۶۰۰ واحد نانوایی نیز در سراسر نقاط به صورت آزاد پز پخت دارند که تولید نان کیفی و متنوع از شاخصه های بارز آنهاست.
پرویز زرگر در جریان بازدید استاندار البرز از مرکز سیلوی گندم در شهرستان فردیس، با بیان این مطلب گفت: علاوه بر 900 واحد نانوایی در سطح استان، 1600 نانوایی نیز پخت نان دارند.وی افزود: افزایش 100 درصدی را در تولید نان کیفی با استقرار این نانوایی ها ایجاد کرده ایم و پیش بینی می شود تعداد این واحد ها به 1800 نانوایی نیز برسد. زرگرگفت: علاوه بر اینکه ظرفیت نانوایی های دولتی حفظ شده است، نانوایی های آزاد پز نیز فرصت ویژه ای را برای تنوع بخشیدن به تولیدات دارند، بنحوی که امروز شاهد تولید انواع گونه های نان با طعم های متنوع و کیفی هستیم که به سلامت مردم استان منتهی خواهد شد.