30 خرداد 1397
شماره خبر: 197195

50 درصد گوشت البرز ازکشتارگاه فردیس تامین می شود

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

50 درصد گوشت البرز ازکشتارگاه فردیس تامین می شود




رییس اداره دامپزشکی شهرستان فردیس گفت: بیش از 50 درصد گوشت استان البرز ازکشتارگاه صنعتی این شهرستان تامین می شود.
محمدمهدی راهنوردافزود: در کشتارگاه صنعتی دام روزانه بیش از 750 راس دام سبک (گوسفند و بز) و بیش از 100 رأس دام سنگین (گاو و گوساله) و شترمرغ تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی (بخش خصوصی و بخش دولتی) کشتار و استحصال می شود.راهنورد خاطرنشان کرد: شهرستان فردیس که تنها کشتارگاه صنعتی دام استان البرز در آن واقع شده است منبع تأمین عمده گوشت قرمز تازه مصرفی استان و شهرستان های همجوار (استان تهران) است.وی افزود: با هدف جلوگیری از خطر بروز بیماری های مشترک قابل انتقال از طریق دام و فرآورده های دامی مربوطه و همچنین کنترل بهداشتی دام و لاشه های استحصالی جهت تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم، ناظرین بهداشتی دامپزشکی مجرب در محل کشتارگاه دام حضور فعال داشته و کلیه مراحل اعم از معاینات پیش از کشتار، بازرسی لاشه حین کشتار، نگهداری لاشه ها در پیش سرد،بارگیری در خودروی سردخانه دار و حمل و خروج از کشتارگاه به منظور عرضه گوشت به بازار را تحت نظارت کامل دارند. راهنورد با اشاره به اهمیت کنترل انتقال بیماری ها از طریق گوشت و فرآورده های دامی غیر بهداشتی، از همشهریان خواست در هنگام تهیه گوشت قرمز و سایر فرآورده های خام دامی حتماً به مهر دامپزشکی، برچسب مشخصات فرآورده، تاریخ تولید و انقضاء بسته بندی های گوشت و همچنین مرغ و آلایش مربوطه توجه نموده و درصورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک ، مراتب را سریعاً از طریق سامانه رایگان 1512 دامپزشکی استان البرز و یا شماره تلفنهای 36640518 و 36615111 دامپزشکی فردیس اطلاع رسانی نمایند.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود