پیوستن اصناف البرز به پویش مصرف ۲۰ درصد کمتر انرژی
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
نایب رییس اول اتاق اصناف البرز از همراهی و پیوستن اصناف مرکز این استان با پویش «۲۰ درصد کمتر مصرف کنیم» خبرداد و گفت: این عهد جمعی برای حفظ منابع و حمایت از نسلهای آینده است.
"مریم منوری اظهار کرد: جمعیت انبوه اصناف مرکز این استان به عنوان یک بازوی تاثیر گذار با کاهش داوطلبانه مصرف، میتوانند گامی مؤثر در حفاظت از منابع انرژی و پیشگیری از قطعیها بردارند.
وی اضافه کرد: متصدیان صنوف با کاهش میزان مصرف در بازه زمانی ساعت ۱۲ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۳ که زمان اوج مصرف است می توانند با عدم استفاده از چراغ ها، سیستم های سرمایشی و لوازم برقی غیر ضروری و همچنین خاموش کردن تابلو سردرب فروشگاه در زمان بسته بودن گامی موثر برای صرفه جویی از مصرف برق بردارند.منوری، خاموش کردن نمای بیرونی ساختمان و ریسه های روشنایی جلوی محوطه واحدهای تجاری ، کاهش نور فضای داخلی و ویترین واحد های تجاری ، استفاده از دور کند کولر آبی و یا تنظیم کولر گازی روی دمای ۲۵ درجه در زمان فعالیت واحد تجاری ، نصب سایهبان و پرده برای فضاهای در معرض نور مستقیم خورشید، سرویس دوره ای و نصب سایه بان روی کولرهای آبی، تبدیل لامپها و لوازم برقی و تجهیزات پرمصرف به کم مصرف، تعدیل دمای یخچال و سیستم سرمایشی در فروشگاه ها، استفاده از انرژی های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی برای تأمین بخشی از برق مصرفی واحد صنفی را از دیگر عوامل موثر برای کاهش مصرف برق ذکر کرد.
وی بیان کرد: هرچند اصناف این استان با توجه به کمبود انرژی برق صرفه جویی را در اولویت قرار داده اند اما با افزایش چشمگیر دمای هوا و مصرف بالای برق، شاهد ناترازی بالایی در انرژی هستیم که چاره ای جز مدیریت مصرف نیست و اگر هماهنگی لازم بین مصرف کنندگان و شبکه توزیع نباشد چالشهای متعددی را برای کشور و استان به همراه دارد.
منوری افزود: گشت های بازرسی برای جلوگیری از اتلاف انرژی در فضای باز در همه ساعات شبانه روز در نوبت صبح و عصر فعال است.
منبع ایرنا