3 شهریور 1394
شماره خبر: 147866

نانوایان شهرستان فردیس برای پخت نان مرغوب آموزش دیدند

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

 نانوایان شهرستان فردیس برای پخت نان مرغوب آموزش دیدند


نانوایان شهرستان فردیس برای پخت نان مرغوب در مسجدجامع المهدی(عج) این شهرستان آموزش دیدند.
مسوول بهداشت محیط شهرستان فردیس گفت: تمامی نانوایان و پرسنل شاغل در نانوایی های سنتی برای آشنایی با اصول این حرفه، با نحوه پخت درست و صحیح نان و حذف جوش شیرین و بلانکیت آموزش دیدند. احمد شایگان افزود: آگاهی نانوایان از مضرات جوش شیرین و بلانکیت،ارائه راهکار مناسب و جایگزین برای آن و تقدیر از نانوایان موفق و استفاده از تجربیات آنها از موضوعاتی بود که در این آموزش ارایه شد. وی اظهار داشت: دستگاه های پخت نان در این شهرستان از استانداردهای روز فاصله دارد که در این زمینه در کارگروه آرد و نان در حال رایزنی هستیم که این نقیصه را برطرف کنیم.
شایگان گفت: معرفی به بانک های عامل جهت پرداخت وام به نانواها در جهت ارتقاء دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز از جمله اقدامات است. مسوول بهداشت محیط شهرستان فردیس گفت: از سال های گذشته این وام ها به نانواها داده شد تا دستگاه های قدیمی جای خود را به دستگاهای جدید و با استاندارد روز بدهند. شایگان افزود: بهداشت نانوایی های فردیس از وضعیت رو به رشد خوبی برخوردار است و یک جنبشی اتفاق افتاده است که خود نانواها مایل به حذف جوش شیرین و بلانکیت هستند. وی بیان کرد: شهروندان می توانند با سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت به شماره 1490 تماس بگیرند تا شکایات خود را ثبت کنند و در کوتاهترین زمان ممکن اقدام می شود. رییس اتحادیه نانوایان شهرستان فردیس گفت: اتحادیه نانوایان فردیس چندین ماه است که تحقیق را شروع کرده و به راهکارهای مناسبی دست یافته که طی آن دوره های آموزشی 10 جلسه ای برای نانوایان در نظر گرفته است. علیرضا شعبانی افزود: اکثر نانوایان مشکین دشت و بعضی از نانوایان فردیس از این مواد غیرمجاز استفاده نمی کنند که جای تشکر و قدردانی دارد. 335 نانوائی در شهرستان فردیس وجود دارد.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود