نانوایان شهرستان فردیس برای پخت نان مرغوب آموزش دیدند
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
نانوایان شهرستان فردیس برای پخت نان مرغوب در مسجدجامع المهدی(عج) این شهرستان آموزش دیدند.
مسوول بهداشت محیط شهرستان فردیس گفت: تمامی نانوایان و پرسنل شاغل در نانوایی های سنتی برای آشنایی با اصول این حرفه، با نحوه پخت درست و صحیح نان و حذف جوش شیرین و بلانکیت آموزش دیدند. احمد شایگان افزود: آگاهی نانوایان از مضرات جوش شیرین و بلانکیت،ارائه راهکار مناسب و جایگزین برای آن و تقدیر از نانوایان موفق و استفاده از تجربیات آنها از موضوعاتی بود که در این آموزش ارایه شد. وی اظهار داشت: دستگاه های پخت نان در این شهرستان از استانداردهای روز فاصله دارد که در این زمینه در کارگروه آرد و نان در حال رایزنی هستیم که این نقیصه را برطرف کنیم.
شایگان گفت: معرفی به بانک های عامل جهت پرداخت وام به نانواها در جهت ارتقاء دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز از جمله اقدامات است. مسوول بهداشت محیط شهرستان فردیس گفت: از سال های گذشته این وام ها به نانواها داده شد تا دستگاه های قدیمی جای خود را به دستگاهای جدید و با استاندارد روز بدهند. شایگان افزود: بهداشت نانوایی های فردیس از وضعیت رو به رشد خوبی برخوردار است و یک جنبشی اتفاق افتاده است که خود نانواها مایل به حذف جوش شیرین و بلانکیت هستند. وی بیان کرد: شهروندان می توانند با سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت به شماره 1490 تماس بگیرند تا شکایات خود را ثبت کنند و در کوتاهترین زمان ممکن اقدام می شود. رییس اتحادیه نانوایان شهرستان فردیس گفت: اتحادیه نانوایان فردیس چندین ماه است که تحقیق را شروع کرده و به راهکارهای مناسبی دست یافته که طی آن دوره های آموزشی 10 جلسه ای برای نانوایان در نظر گرفته است. علیرضا شعبانی افزود: اکثر نانوایان مشکین دشت و بعضی از نانوایان فردیس از این مواد غیرمجاز استفاده نمی کنند که جای تشکر و قدردانی دارد. 335 نانوائی در شهرستان فردیس وجود دارد.
منبع ایرنا