دو هزار و ۱۵۰ واحد عرضه کننده مواد غذایی فاسد پلمپ شده است
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
مدیر گروه بهداشت محیط استان البرز گفت: دو هزار و ۱۵۰ واحد عرضه کننده مواد غذایی فاسد از ابتدای سال جاری تاکنون پلمپ و ۴۴۲ تن مواد عذایی فاسد و منقضی نیز معدوم شده اند.
مقصود جعفری نیا، مدیر گروه بهداشت محیط استان البر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، حدود دو هزار و ۱۵۰ واحد عرضه کننده مواد غذایی فاسد پلمپ و ۴۴۲ تن مواد غذایی فاسد، منقضی و فاقد مشخصات، معدوم گردیده و ۸۰ هزار مورد سنجش آب و حدود ۱۷ هزار مورد سنجش مواد غذایی از لحاظ شوری، PH، خمیر و روغن موجود در فست فود ها و قنادی ها نیز صورت گرفته است.وی اظهار داشت: عمده موضوعاتی که موجب پلمپ اماکن می شد، نواقص بحرانی بود که از جمله آن ها می توان به عدم نگهداری مواد غذایی در شرایط مطلوب، عدم رعایت بهداشت فردی و عرضه مواد غذایی غیر مجاز اشاره کرد.مدیر گروه بهداشت محیط استان البرز از اجرای طرح سلامت نوروزی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان از ۱۵ اسفند سال جاری تا ۲۰ فروردین سال آینده خبر داد و گفت: برنامه های نظارتی این مجموعه در سه گروه کنترل بهداشت آب و مواد غذایی، بهداشت مراکز حساس از جمله اماکن تولید مواد غذایی و کنترل اماکن عمومی مانند پارک ها، ورزشگاه ها و مراکز اسکان مسافرین خلاصه می شود.جعفری نیا افزود: اقداماتی همچون کنترل بهداشت فردی و مواد اولیه، تجهیزات و ساختمان از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان در ایام نوروز انجام شده و همچنین نحوه عرضه و نگهداری مواد غذایی نیز کنترل خواهد شد.وی مطرح کرد: به همین منظور، ۶۰ اکیپ سیار به صورت روزانه و ۱۰ اکیپ در روزهای تعطیل از ساعت ۸ صبح الی ۲۴ به نظارت در استان البرز مشغول هستند.مدیر گروه بهداشت محیط استان البرز بیان کرد: در هر اکیپ دو یا سه کارشناس بهداشت محیط و یک راننده با تجهیزات کانل بازرسی مستقر هستند و یک اکیپ با تعزیرات حکومتی و یک اکیپ نیز با دادستانی هماهنگ شده که در سطح شهر فعالیت کرده و کنترل های لازم را به عمل می آورند.جعفری نیا خاطرنشان کرد: شهروندان می توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰، شکایات و گزارش های مربوطه را با گروه بهداشت محیط در میان بگذارند تا پس از جمع آوری گزارشات به صورت روزانه و اطلاع رسانی به مراجع قانونی و نظارتی و نیز بررسی های لازم، نتیجه آن ظرف مدت ۲۴ ساعت ثبت گردد.
منبع فارس