2 مهر 1401
شماره خبر: 273508

لحظه ای در راه حفظ آرمان های انقلاب اسلامی کوتاه نمی آییم

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۳ تکاور ولایت ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز به بواسطه دلیرمردی و ایستادگی رزمندگان شاهد دستاوردهای ویژه ای در کشور هستیم و لحظه ای در راه حفظ آرمان های انقلاب اسلامی کوتاه نمی آییم .
امیرسرتیپ دوم اکبر نجفی در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه کرج افزود: پیشرفت های تکنولوژی و تجهیزات نظامی کشور، دستاوردهای علمی و پژوهشی مرهون تلاش رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است و به تمام این دستاوردها افتخار می کنیم .وی ادامه داد: باید یادمان باشد این افتخارات در سایه پایداری و صبوریت خانواده شهدا و جانبازان که در دفاع مقدس عزیزان خود را از دست داده اند کسب شده است .نجفی بیان داشت: بنابراین در برابر حفظ آرمان های انقلاب اسلامی به واسطه فرهنگ عاشورایی که داریم ایستاده ایم .وی اضافه کرد: امروز در جبهه مقاومت ملت های مسلمان شاهد هستیم که در نتیجه ایثارگری رزمندگان هشت سال دفاع مقدس مظلومان جهان به پا خاسته اند.نجفی یادآورشد: انقلاب اسلامی به رغم توطئه های دشمنان همچنان پابرجا است و علاوه بر این توطئه های دشمنان جنگ هشت ساله تحمیلی را داشتیم که تمام دشمنان با کشور عراق همراه شده بودند .وی اضافه کرد: اما ارتش ، بسیج ، شهربانی با رزمندگان هشت سال دفاع مقدس برای حفظ آرمانهای انقلاب اسلامی همراه شد و دشمن را در سال اول جنگ در مواضع پدافندی زمین گیر کرد.نجفی ادامه داد: سال دوم جنگ حصرآبادان شکسته شد و عملیاتی های مهمی رخ داد که منجر به عملیات مرصاد شد و در طول هشت سال دفاع مقدس شرارت های بسیاری از دشمنان دیدیم .وی یاد آورشد: دشمنان بسیاری از پروتکل ها را زیر پا نهادند و رزمندگان دفاع مقدس حماسه های بسیاری را خلق کردند که بی نظیر بود.نجفی بیان داشت: دشمنان با انواع تجهیزات نظامی و پیشرفته به جنگ ایران اسلامی آمدند اما تمام اینها خدشه ای به اراده و اعتماد رزمندگان وارد نکرد و رزمندگان درطول هشت سال دفاع مقدس تمام حملات ددمنشانه دشمنان را از بین بردند .وی تاکید کرد: دفاع مقدس دفاعی بود که رزمندگان اسلام با تمام وجود دشمن را از خاک کشور با کمترین امکانات بیرون کردند.
نجفی ادامه داد: درطول تاریخ هرجنگ و حمله ای بود قسمتی از کشور دست دشمن می افتاد ولی در طول هشت سال جنگ تحمیلی این امر رخ نداد.وی اضافه کرد: اقتدارنظامی که درطول هشت سال دفاع مقدس ثابت کردیم که قیام و جهاد ما نشات گرفته از مکتب سرخ امام حسین (ع) و خط عاشورایی است.


منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود