22 اردیبهشت 1403
شماره خبر: 304610

: سومین جشنواره ملی مهارت برگزار می شود

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



دیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز گفت: سومین جشنواره ملی مهارت به منظور معرفی و تجلیل از فعالان، پیشکسوتان و خیرین مهارت آموزی برگزار می شود.
بهزاد غفاری مدیرکل با اعلام این خبر گفت: سومین جشنواره ملي مهارت به منظور ترویج و تقویت فرهنگ کار، تولید و شناسایی فعالان برتر حوزه مهارت آموزی، حمایت از سرمایه های انسانی در بنگاه های اقتصادی، توسعه و ترویج فرهنگ مهارت آموزی با بهره گیری از نظام آموزشی مهارتی کشور، آموزش نیروی متخصص، ماهر و کارآمد متناسب با بازار کار و ضرورت فرهنگ سازی برای مشارکت عمومی جامعه از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در مردادماه سال‌جاری برگزار خواهد شد.غفاری اظهار داشت: سومین جشنواره ملی مهارت به تفکیک در چهار بخش: شناسایی و تجلیل از فعالان و پیشکسوتان مهارت آموزی، شناسایی و تکریم خیرین مهارت آموزی، انتخاب و معرفی سفیران مهارت و انتخاب و معرفی بنگاههای اقتصادی سرآمد در حوزه مهارت آموزی برگزار می شود.
گفتنی است معطوف کردن توجه افکار عمومی، مردم و مسئولین به اهمیت مهارت آموزی، تشریح دستاوردهای سازمان فنی‌وحرفه‌ای کشور، ایجاد محلی برای گفتگو پیرامون آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، معرفی و تکریم و تجلیل از پیشکسوتان، خیرین و سفیران و بنگاه‌های اقتصادی در حوزه مهارت آموزی، بخشی از اهداف این رویداد ملی است.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود