با بهره گیری از پیشنهادات و ایده های دانشجویی، پیشرفت دانشگاه رقم می خورد
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
نشست دانشجویان دانشکده تمدن و مطالعات جهان با دکتر حسین کلانتری خلیل آباد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و جلسه پرسش و پاسخ پیرامون مسائل و موضوعات آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و رفاهی دانشکده با حضور معاونان دانشگاه، رئیس، معاون و مدیران گروههای آموزشی و با حضور پرشور دانشجویان در سالن اجتماعات شهید باهنر این دانشکده برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه دبیران و مسئولان انجمن ها و کانون های دانشجویی به بیان نظرات، و موضوعات مد نظر پرداختند و دکتر کلانتری به سوالات مطرح شده پاسخ دادند.
کلانتری در آغاز سخنان خود ضمن تسلیت حادثه تلخ و ناگوار بندر شهید رجایی و جان باختن تعدادی از هموطنانمان در این حادثه به ماموریت دانشکده تمدن و مطالعات جهان اشاره داشت و خاطر نشان ساخت: رسالت، شناخت عمیق و تحلیل و تحولات جهانی مباحثی همچون تسلط علمی، نگاه وسیع، تحلیل مسائل جهانی و تربیت نیروهای توانمند در عرصه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و ... از جمله ماموریت ها و رسالت های این دانشکده می باشد.
این استاد تمام دانشگاه عنوان داشت: بارها در سخنان خود بر این موضع تاکید داشته ام و دوباره یادآور می شوم که حاصل دانشگاه های ما باید شهید چمران ها، شهید سلیمانی ها و سایر عزیزانی که برای این کشور و این مرزو بوم جان شیرین خود را در طبق اخلاص نهادند باشد. شایسته است در تمامی عرصه های کشور در کنار یکدیگر بوده، هم افزایی داشته و به یکدیگر کمک نمائیم.این استاد تمام دانشگاه ابراز داشت: بدون مشارکت فعال دانشجویان و نقشه های دلسوزانه و پیشنهادهای سازنده اهداف دانشگاه محقق نخواهد شد. تشکیل این جلسات و نشستن پای صحبت های دانشجو نباید نمادین و تشریفاتی باشد و بایسته است که صحبت ها و نظرات دانشجو شنیده شود، تصمیماتی که برای دانشگاه گرفته می شود نباید پشت درهای بسته اتفاق بیفتد. لازم است که این تصمیمات با کمک و مشارکت دانشجویان باشد و همواره بیان داشته ام که اصل دانشگاه، دانشجوست و گفتگوی مستقیم برای مجموعه مدیریتی بنده بسیار ارزشمند است چرا که با بهرمندی موثر از پیشنهادات و ایده های شما می توانیم پیشرفت دانشگاه در عرصه های مختلف را رقم بزنیم.
کلانتری اظهار داشت: بازآرایی وکاربردی نمودن رشته ها، بهسازی، فضا سازی و مناسب سازی محیط، ارتقاء کیفیت تدریس استادان، برقرای تعامل استاد و دانشجو و در نهایت دانشگاه و ... یک اصل بوده و بایسته است که در این زمینه ها فعالیت ها و اقدامات به صورت گسترده تر و با سرعت و شتاب بیشتری انجام شود تا بر بنیاد آن بتوان نقش آفرینی دانشجو را در جامعه تقویت کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت: دانشگاهی با این وسعت و این تعداد دانشجو خواسته و ناخواسته دچار مشکلات و کمبودهایی خواهد شد به طور میانگین 20000 دانشجو در این مجموعه حضور دارند و به جرات می توان بیان داشت که هیچ دانشگاهی در کشور به این صورت نیست. با توجه به تراکم بالای دانشجو، بروز کمبودها و کاستی های احتمالی امری طبیعی ست اما اطمینان می دهم که مسئولان دانشگاه به طور پیوسته و مداوم در حال رفع کمبودها و کاستی ها هستند و همواره بر این باورند که شان و منزلت دانشجو و دانشگاه حفظ شود.کلانتری در خصوص نظرات مطرح شده در حوزه عمرانی دانشگاه افزود: در حوزه عمرانی دانشگاه اقدامات و فعالیت های بسیار خوبی اعم از باز آرایی، بهسازی و فضا سازی در مجموعه صورت گرفته است. از جمله در بهمن ماه سال گذشته با حضورجناب آقای دکتر طهرانچی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی، فضاهای عمرانی دانشگاه با مبلغی بالغ بر 200 میلیارد تومان هزینه افتتاح گردید .
وی افزود: تاسیسات مکانیکی و الکتریکی دانشگاه قدمتی 40 ساله دارند و قدیمی و مستهلک شده اند؛ لذا نیازمند بازسازی و تعمیر بودند. بدین منظور، نواقص و خرابی ها با مبلغی بیش از 100 میلیارد تومان تجهیز و تعمیرگردید و در خصوص دیگر اقدامات عمرانی و فضاهای آموزشی پیگیری های مستمر برای سرعت بخشی به انجام پروژه ها در دستور کار می باشد.
کلانتری در خصوص ارتقاء امکانات رفاهی به دانشجویان ابراز داشت: بر آنیم که امکانات رفاهی دانشگاه را ارتقاء داده و در همین راستا در سال گذشته افزایش 10 فضای جدید بوفه ای در مجموعه دانشگاه تصویب گردید که در زمینه اختصاص این فضاها نیز اولویت با دانشجویان است.
وی افزود: در خصوص تهیه طبخ و توزیع سلف و سرویس دانشگاه نیز در تلاشیم که با ایجاد رقابت کیفیت را ارتقاء بخشیده و قیمت ها سیر نزولی داشته باشند..
کلانتری در خصوص پرسش مطرح شده در زمینه ارتقاء کیفیت آموزش و دستیاران آموزشی عنوان داشت: بایسته است که در هر رشته ای دستیار آموزشی داشته باشیم و این جز بخشنامه های دانشگاه است. البته شورای آموزشی دانشگاه این افراد را از نظر صلاحیت های علمی و عمومی مورد سنجش و ارزیابی قرار داده، سپس به عنوان دستیار پذیرفته می شوند. کلانتری در پاسخ به سوال راه اندازی دانشکدگان موضوعی بیان داشت: ادغام دانشکده ها و تاسیس دانشکدگان موضوعی تکلیف سازمان مرکزی به دانشگاه ها بوده است و این سازمان مرکزی دانشگاه است که با بررسی ها و کارشناسی های به عمل آمده مشخص می نماید که چه رشته هایی در چه دانشکده هایی تجمیع گردند.
وی در پایان خاطرنشان ساخت: در نهایت همه ی ما با تعهدی که به مجموعه داریم بر آنیم که کمبودها و کاستی ها مرتفع گردد و شایسته است که حرمت و حریم دانشگاه نیز توسط دانشجویان رعایت شود.