4 خرداد 1404
شماره خبر: 325117

جوان‌سازی جمعیت نیازمند گفتمان‌سازی فرهنگی از بستر خانواده است

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



وجیهه محمدی‌فلاح از برگزاری کارگاه‌های آموزش زندگی خانوادگی با رویکرد ترویج جوانی جمعیت و ارتقای فرهنگ فرزندآوری در مساجد و پایگاه‌های بسیج شهرستان‌های استان خبر داد.
وجیهه محمدی‌فلاح، مدیرکل بهزیستی استان البرزبا اشاره به برنامه‌های بهزیستی استان در هفته جوانی جمعیت، اظهار کرد: در راستای سیاست‌های کلان اجتماعی و فرهنگی کشور و با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی درباره اهمیت جوان‌سازی جمعیت، کارگاه‌های آموزش مهارت‌های زندگی خانوادگی با محوریت فرزندآوری و تحکیم بنیان خانواده، در شهرستان‌های کرج، چهارباغ و نظرآباد برگزار شد.
وی با بیان اینکه این کارگاه‌ها با مشارکت فعال مساجد، پایگاه‌های بسیج و حضور مدرسین آموزش‌دیده بهزیستی برگزار شده است، افزود: محور اصلی این دوره‌ها، آموزش سبک زندگی سالم، تقویت روابط میان همسران، افزایش مهارت‌های ارتباطی در خانواده و تبیین نقش فرزندآوری در پایداری نهاد خانواده بود.محمدی‌فلاح با اشاره به لزوم توجه به آینده جمعیتی کشور تصریح کرد: یکی از چالش‌های جدی دهه‌های آینده، رشد جمعیت سالمند و کاهش نرخ باروری است. در همین راستا، تلاش کرده‌ایم با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی محلی، به‌ویژه مساجد و بسیج، نگاه مثبت و آگاهانه‌تری نسبت به موضوع فرزندآوری در جامعه ایجاد کنیم.وی با تأکید بر استقبال مطلوب خانواده‌ها و جوانان از این برنامه‌ها بیان کرد: آموزش‌های ارائه‌شده توسط تیم‌های تخصصی، بر پایه محتوای علمی و مبتنی بر نیازهای روز خانواده‌ها طراحی شده‌اند و سعی داریم با استمرار این قبیل برنامه‌ها در طول سال، گفتمان حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در سطح استان تقویت کنیم.
مدیرکل بهزیستی استان البرز گفت: این کارگاه‌ها در طول هفته جاری ادامه خواهد داشت و با رویکرد میدانی، در مناطق مختلف استان و با بهره‌گیری از توان نیروهای تخصصی بهزیستی، اجرا می‌شود.

منبع ایکنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود