16 شهریور 1404
شماره خبر: 330446

هفته دفاع مقدس ، فرصتی برای تبیین فرهنگ ایثار در دل نسل جوان فردیس

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



جلسه هماهنگی ستاد کنگره شهدا و برنامه‌های هفته دفاع مقدس به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری فردیس و با حضور امام جمعه شهرستان فردیس ، فرمانده سپاه ناحیه مقاومت امام رضا (ع) ، مسئول بازرسی فرمانداری ، بخشداران و جمعی از روسای دستگاه‌های اجرایی در محل سالن جلسات شهدای شهرستان فردیس فرمانداری برگزار شد.
محمود فلاح‌نژاد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان فردیس در این جلسه بر اهمیت یادآوری رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان، بر پیگیری دقیق برنامه‌ها و اجرای مصوبات تاکید کرد.وی با اشاره به برگزاری همزمان جلسات هفته دفاع مقدس و ستاد کنگره شهدا گفت: هشت سال دفاع مقدس و رشادت‌های رزمندگان در این دوران فراموش شدنی نیست و مردم شهرستان فردیس همان‌طور که در جنگ ۱۲ روزه نیز حضور فعال داشتند، امروز نیز باید با الگوگیری از آن ایثارگری‌ها خدمات موثری دریافت کنند.
فلاح‌نژاد ادامه داد: موضوع کنگره شهدای شهرستان نیز با محوریت امام جمعه و فرمانده سپاه دنبال می‌شود ، اقدامات مرتبط با المان‌های شهدای شهرهای فردیس، مشکین‌دشت و فرخ‌آباد، برنامه‌ریزی اجلاسی متمرکز شهرستانی، دید و بازدیدها، یادواره شهدای ۸ سال دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه و همچنین نامگذاری معابر و میادین جدید به اسامی شهدای وطن از جمله موضوعاتی است که در این جلسات بررسی شد.معاون فرماندار تاکید کرد: اجرای دقیق این برنامه‌ها و مشارکت فعال دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها ضروری است تا فرهنگ ایثار و شهادت در سطح شهرستان نهادینه شود و یاد و خاطره شهدای عزیز همواره زنده بماند.وی تصریح کرد : برگزاری یادواره شهدای دانش‌آموز، یادواره شهدای اصناف ، یادواره شهدای ارتش، یادواره شهدای فراجا، یادواره بانوان شهیده و اجلاسیه کنگره شهدای شهرستان فردیس از مهمترین مصوبات این جلسات بود .در ادامه جلسه، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌ای شهرستان برای تبیین ارزش‌های دفاع مقدس و انتقال آن به نسل جوان تأکید شد ، همچنین مقرر گردید برنامه‌های هفته دفاع مقدس با محوریت گرامیداشت یاد شهدا، تقویت روحیه ملی و ترویج فرهنگ مقاومت در سطح مدارس، مساجد و مراکز فرهنگی اجرا شود.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود