انهدام 22 باند و دستگیری 142 سارق و مالخر در طرح ارتقاء امنیت اجتماعی پلیس البرز
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
فرمانده انتظامي استان در نمايشگاه کشفيات طرح ارتقاء امنيت اجتماعي پليس استان گفت: با تلاش بي وفقه همکاران بنده در پليس آگاهي و کلانتري هاي سطح استان، طي اجراي 72 ساعت طرح ضربتي مبارزه با سارقان و مخلان امنيت، 22 باند سرقت منهدم و 142 سارق و مالخر اموال مسروقه شناسايي و دستگير شدند.
به گزارش خبرگزاري پليس، سردار "حميد هداوند" در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه استان بيان داشت: هجدهمين مرحله طرح ارتقاء امنيت اجتماعي با هدف دستگيري سارقان و مالخران به مدت 3 روز در سطح استان برگزار شد.وي افزود: طرح هاي ارتقاء امنيت اجتماعي، در اجراي تدابير فرمانده محترم انتظامي کل کشور و در راستاي برخورد جدي با مخلان نظم و امنيت در جامعه برنامه ريزي و به اجرا در آمده است.فرمانده انتظامي استان البرز اضافه کرد: هدف اصلي از اجراي طرح هاي عملياتي، بهبود خدمات انتظامي ، کنترل جرائم، برخورد با سارقان و مالخران و در مجموع افزايش احساس امنيت در جامعه و کسب رضايت مندي مردم شريف استان البرز است .
اين مقام ارشد انتظامي از انهدام 22 باند سرقت و دستگيري 142 سارق و مالخر اموال مسروقه طي 72ساعت اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي استان خبر داد و بيان داشت: کشف 16 خودرو، 2 موتورسيکلت، 215 تلفن همراه و لوازم خانگي از ديگر توفيقات اجراي اين طرح است.
سردار هداوند با اشاره به اينکه تاکنون 822 فقره سرقت از سارقان دستگيرشده کشف شده است، تصريح کرد: ارزش ريالي اموال مسروقه کشف شده بيش از 160 ميليارد ريال برآورد شده است.فرمانده انتظامي استان البرز در پايان خاطرنشان کرد: سارقان و مالخران بدانند امنيت شهروندان خط قرمز پليس بوده و در اين راستا پليس با اجراي طرح هاي ارتقاء امنيت اجتماعي تا پايان سال اين موضوع را دنبال خواهد کرد.
┄