4 آذر 1404
شماره خبر: 335787

فوتسال ایثارگران کشور در البرز

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



در یک رقابت هیجان‌انگیز و پرنشاط، ۲۰۰ ورزشکار شاهد و ایثارگر در قالب ۱۶ تیم از سراسر کشور، در مسابقات فوتسال دسته یک جانبازان سالم‌تن در کردان کرج با یکدیگر به رقابت پرداختند و در نهایت تیم تهران (ب) قهرمان شد و سهمیه حضور در لیگ برتر را به دست آورد.
مسابقات فوتسال دسته یک قهرمانی کشور ویژه جانبازان سالم‌تن با حضور ۲۰۰ ورزشکار شاهد و ایثارگر در قالب ۱۶ تیم و ۴ گروه، از ۲۸ آبان تا ۲ آذرماه در مجتمع فرهنگی، ورزشی و اقامتی کوثر البرز واقع در مجموعه شهید خدمت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی (ره) در کردان کرج برگزار شد. این رقابت‌ها به همت اداره کل ورزش و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و اداره ورزش و اردویی بنیاد استان البرز و با مشارکت سازمان سیاحتی کوثر و شرکت بیمه دی برگزار شد.در مرحله نهایی، تیم‌های تهران (ب) و فارس در دیدار پایانی به مصاف هم رفتند که در پایان، تیم تهران (ب) با نتیجه ۲ بر ۱ به پیروزی رسید و عنوان قهرمانی دسته یک و سهمیه صعود به لیگ برتر فوتسال جانبازان سالم‌تن را کسب کرد. تیم فارس نیز با قرار گرفتن در جایگاه نایب‌قهرمانی، مجوز حضور در لیگ برتر را به دست آورد.
در دیدار رده‌بندی، تیم‌های خراسان رضوی و اردبیل رقابتی نزدیک و پایاپای داشتند که در نهایت تیم اردبیل مقام سوم مسابقات را از آن خود کرد و خراسان رضوی در جایگاه چهارم ایستاد.
این مسابقات با هدف ترویج ورزش در جامعه ایثارگری، ایجاد نشاط اجتماعی و ارتقای سلامت جسمی و روحی ورزشکاران شاهد و ایثارگر برگزار شد و طی پنج روز، میزبان ورزشکاران، مربیان و داوران از سراسر کشور بود.گفتنی است مسابقات لیگ برتر فوتسال جانبازان سالم‌تن نیز با حضور برترین تیم‌های کشور از ۶ تا ۱۱ آذرماه برگزار خواهد شد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود