6 دی 1404
شماره خبر: 337643

تشدید نظارت‌های زیست‌محیطی و پلمپ واحدهای متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



اصف درخشان، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اشتهارد از تشدید نظارت‌های زیست‌محیطی و برخورد قانونی با مراکز غیرمجاز جمع‌آوری ضایعات و بازیافت در شهرک صنعتی اشتهارد خبر داد و گفت: در این راستا تعدادی از واحدهای متخلف به دلیل عدم رعایت الزامات زیست‌محیطی تعطیل و پلمپ شدند.
درخشان با تأکید بر اینکه رعایت ضوابط و الزامات زیست‌محیطی از تکالیف قانونی واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی است، اظهار داشت: این اداره با جدیت کامل پیگیر اجرای قوانین و مقررات مرتبط با حفاظت از محیط زیست بوده و با هرگونه فعالیت آلاینده و خارج از چارچوب قانونی برخورد خواهد کرد.
وی افزود: در همین راستا، بازدیدهای میدانی و اقدامات قانونی با حضور مأموران نیروی انتظامی، مأمورین اجرایی اداره حفاظت محیط زیست و نمایندگان شرکت خدماتی شهرک صنعتی اشتهارد از واحدهای فعال در حوزه جمع‌آوری ضایعات و بازیافت انجام شد.رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اشتهارد تصریح کرد: در جریان این بازدیدها، تعدادی از مراکز غیرمجاز به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات زیست‌محیطی پلمپ و پرونده واحدهای متخلف جهت رسیدگی قانونی به مراجع قضایی ارسال شد و این روند با هدف پیشگیری از آلودگی‌های زیست‌محیطی و ساماندهی فعالیت‌های مرتبط با پسماند در شهرک صنعتی اشتهارد با جدیت ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود