7 دی 1404
شماره خبر: 337755

بازدید سرزده سرپرست بازرسی فرمانداری فردیس از ادارات شهرستان

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



در راستای اجرای دستور اکید فرماندار شهرستان فردیس مبنی بر بازدیدهای سرزده به ادارات شهرستان با هدف تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مشکلات مردم، سرپرست بازرسی فرمانداری، پیش از ظهر امروز از ساختمان دهیاری روستاهای فرخ‌آباد و زیبادشت بازدید کرد.
علی باقریان در جریان این بازدید،ضمن بررسی روند خدمت‌رسانی به مردم، اظهار داشت: حسب دستور فرماندار محترم، بازرسی‌های سرزده از ادارات شهرستان در دستور کار قرار گرفته و این بازدیدها با هدف ارتقای کیفیت خدمات، شناسایی مشکلات موجود و رفع موانع احتمالی ادامه خواهد داشت.
سرپرست اداره بازرسی ، مدیریت عملکرد و امور حقوقی فرمانداری فردیس تأکید کرد: تکریم ارباب رجوع و تسهیل در امور مردم اولویت اصلی این بازدیدهاست و گزارش‌های لازم از نتایج این اقدامات به فرماندار شهرستان ارائه خواهد شد.وی همچنین خاطرنشان کرد: بازدیدهای سرزده علاوه بر بررسی روند خدمت‌رسانی، فرصتی برای گفتگوی مستقیم با کارکنان و مردم فراهم می‌آورد تا مشکلات و نیازهای واقعی آنان از نزدیک شنیده شده و راهکارهای عملی برای رفع آن‌ها اتخاذ شود.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود