دیدارهای مردمی بلکه بستری برای تصمیمسازی دقیق و افزایش اعتماد عمومی است
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
نود و سومین دیدار مردمی محمد اسدی شهردار کمالشهر، امروز سهشنبه ۱۶ دیماه با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران اجرایی و با استقبال قابل توجه شهروندان، در سالن جلسات غدیر شهرداری برگزار شد.
نود و سومین دیدار مردمی محمد اسدی شهردار کمالشهر، با حضور مسعود جعفری و سید موسی حسینی از اعضای شورای اسلامی شهر، عبدالرضا گودرزی مسئول بازرسی ، محمود سعادت معاون خدمات شهری و حسین نیک فلاح معهون شهرسازی برگزار شد و فرصتی مغتنم برای گفتوگوی مستقیم و بیواسطه میان مردم و مدیریت شهری فراهم آورد.
در این دیدار که با استقبال گسترده شهروندان همراه بود، اقشار مختلف مردم ضمن طرح مسائل، دغدغهها و درخواستهای خود، پاسخها و توضیحات لازم را بهصورت شفاف و رو در رو دریافت کردند. بخش قابل توجهی از مطالبات مطرحشده با بررسی کارشناسی و تصمیمگیری میدانی، در همان جلسه تعیین تکلیف شد و برای سایر موارد نیز دستورات لازم جهت پیگیری و اقدام صادر گردید.
محمد اسدی شهردار کمالشهر در این نشست، بر اهمیت شنیدن صدای مردم و حل عملی مشکلات تأکید کرد و گفت: دیدارهای مردمی نه صرفاً یک برنامه اداری، بلکه بستری برای تصمیمسازی دقیق و افزایش اعتماد عمومی است.در دیدارهای مردمی تمرکز بر راهحلهای اجرایی و کاهش فاصله میان طرح مسئله تا اقدام عملی بود؛ رویکردی که رضایتمندی شهروندان و تعامل سازنده میان مردم، شورا و شهرداری را بهخوبی نمایان ساخت.برگزاری مستمر دیدارهای مردمی، نشاندهنده عزم مدیریت شهری کمالشهر در مسیر پاسخگویی، شفافیت و خدمترسانی مؤثر به شهروندان است؛ مسیری که با مشارکت مردم، به نتایج ملموس و ماندگار خواهد انجامید.