با نوان فرهنگی راوی الگوی زن سوم مسلمان هستند
سپیدارآنلاین: گروه فرهنگی
مسئول امور بانوان آموزش و پرورش البرز:گفت: با نوان فرهنگی راوی الگوی زن سوم مسلمان هستند زیرا در الگوی سوم، زن مسلمان تاریخ ساز و تمدن ساز است.
زهرا شاکر " در نشست هم اندیشی مدیر کل با بانوان شاغل در اداره کل آموزش و پرورش البرزکه در سالن شهدای فرهنگی برگزار شد، افزود: در این الگو، زن اهل فهم، خرد، اندیشه، تزکیه و تذهیب نفس بوده و مجاهد و انقلابی، حافظ غیب همسر و یار و یاورش و پرورش دهنده نسلی ثابت قدم، مومن، عالم، مجاهد و انقلابی است.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در اسفند ۱۳۹۱ الگوی سومی را برای زنان جامعه اسلامی تبیین فرمودند، خاطرنشان کرد: بر اساس الگوی ایشان، زن مسلمان ایرانی، تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود.وی تصریح کرد: زن در چنین بستری به هویت زنانه خود مفتخر است، تمایلی به انجام رفتارهایی مغایر طبیعت خود ندارد و به مادری خود مفتخر است.شاکر ادامه داد: در این الگو زن، در مسوولیت های اجتماعی به دقت و با تدبیر اقدام می کند و در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی های کشور فعالانه حضور دارد.وی بیان کرد: الگوی زن مسلمان، حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) است.مسئول امور بانوان آموزش و پرورش البرز ادامه داد: دولت سیزدهم با انجام اقداماتی نظیر تشکیل «کارگروه زنان و حقوق بشر»، انتخاب و معرفی «بانوی خردمند» و «بانوی تاثیرگذار»، گام جدیدی در معرفی «الگوی سوم زن» به جهان برداشته است.وی اظهار کرد: نقش زنان در عرصه آموزش و پرورش برای راهنمایی دانش آموزان و خانواده ها بسیار مهم است.شاکر یادآورشد: اسلام برای زنان جایگاه والایی تعیین کرده است و زنان مسلمان دارای جایگاه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی هستند که در تعلیم و تربیت نیز نقش مهمی ایفا می کنند.در این نشست بانوان شاغل در اداره کل ، مطالبات و دیدگاه های خود را در حوزه امور بانوان با مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز بیان کردند و درپایان از " فرشته فهمیده " خواهر شهیدان " داود و محمد حسین فهمیده " ، الهام فرزام " ، " لی لی تقی خانی " و " زینب ابراهیمی " با اهدا لوح تقدیر شد.