آغاز رتبه بندی مدارس و مراکز غیر دولتی در استان البرز
سپیدارآنلاین: گروه فرهنگی
رئیس اداره مشارکت های مردمی آموزش و پرورش استان البرز از آغاز رتبه بندی مدارس و مراکز غیر دولتی ( تقویتی ، کنکور و زبان های خارجی ) در این استان با رویکرد تعیین شهریه برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ خبر داد.
" احمد عطایی " دراین گفت و گو اظهارکرد: این رتبه بندی با هدف تعیین شهریه برای سال تحصیلی جدید از هفتم اردیبهشت ماه شروع می شود.
وی خاطرنشان کرد: در این رتبه بندی عملکرد مدارس و مراکز غیر دولتی در محورهای مختلف مورد ارزیابی قرار می گیرد. وی از بررسی حقوق و بیمه کارکنان، نیروی انسانی ، فعالیت های آموزشی، پرورشی- تربیتی ، موقعیت جغرافیایی مدرسه، استفاده از فناوری نوین همانند هوش مصنوعی و ...، امکانات و تجهیزات مدرسه ، استیجاری و یا مالک بودن ساختمان و فوق برنامه مدارس از جمله این محورهای تعیین شده برای ثبت امتیاز در رتبه بندی را تشکیل می دهد. عطایی با بیان اینکه میزان شهریه مدارس و مراکز غیر دولتی درهر استان با توجه به امتیاز نهایی کسب شده در رتبه بندی مشخص می شود، بیان کرد: برای هر مدرسه و مرکز غیر دولتی در استان پنل اختصاصی قرار داده شده است که مدیران می بایست در فرصت تعیین شده نسبت به ثبت خود اظهاری متناسب با مستندات لازم در هر محور اقدام کنند. وی یادآورشد: کارشناسان استان و نواحی آموزش و پرورش البرز در طول سال تحصیلی مدارس و مراکز غیر دولتی را مورد ارزیابی قرار می دهند.
وی تصریح کرد: مرحله نهایی رتبه بندی مدارس و مراکز غیر دولتی البرز برای تعیین شهریه توسط کارگروه استانی انجام می شود. رئیس اداره مشارکت های مردمی آموزش و پرورش البرز درادامه به استمرار آموزش مجازی در مدارس و مراکز غیردولتی در این استان پرداخت و افزود: با توجه به دستورالعمل وزارتی و تاکید مدیر کل آموزش و پرورش البرز، همه مدارس و مراکز تحت پوشش آموزش و پرورش این استان تا اطلاع ثانوی موظف به آموزش مجازی هستند و فعلا امکان آموزش حضوری به دلیل صیانت از سلامت جان دانش آموزان و همکاران وجود ندارد.
عطایی به نزدیک بودن هفته بزرگداشت مقام معلم اشاره کرد ویادآورشد: ۲ نفر از معلمان نمونه معرفی شده به ستاد دبیرخانه کشوری را معلمان مدارس غیر دولتی در البرز را تشکیل می دهد که از سوی ستاد بزرگداشت مقام معلم فعال در حوزه معاونت پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان البرز مورد پیگیری قرار گرفته است. وی از " الهام مومیوند " از دبستان قلم دانش آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج و " اعظم معماری " از دبستان ثنا از آموزش و پرورش ناحیه سه کرج به عنوان معلمان نمونه راه یافته به مرحله کشوری یاد کرد. رئیس اداره مشارکت های مردمی آموزش و پرورش استان البرز با بیان اینکه در استان ۸۰۰ مدرسه غیر دولتی و ۷۵۰ مرکز آموزشی علمی، تقویتی ، کنکور و زبان خارجی فعالیت دارد، عنوان کرد: در مدارس غیر دولتی البرز ۱۱۰ هزار دانش آموز مشغول تحصیل هستند که ۱۵ هزار نفر مسئولیت فعالیت های آموزشی ، پرورشی و اداری آنان را بر عهده دارد.