25 تیر 1405
شماره خبر: 347135

البرز در مسابقه درس هایی از قرآن حائز ۳ هزار ۲۴۴ رتبه برتر کشوری شد

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی



رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان البرز اعلام کرد: دانش آموزان این استان در سی و چهارمین دوره مسابقه درس هایی از قرآن حائز ۳ هزار و ۴۰۰ رتبه برتر کشوری شد.
" هادی خانمحمدی " با اشاره به اینکه طرح درس‌هایی از قرآن از سال ۱۳۷۲ با درایت حجت الاسلام و المسلمین " محسن قرائتی " در کشور کلید خورده است، اظهار کرد: اکنون بیش از سه دهه از این اقدام فرهنگی – ترویجی می گذرد و همچنان از سوی مردم مورد استقبال قرار می گیرد.وی بیان داشت: در این طرح سئوالاتی از مباحث ۲۰ دقیقه‌ای برنامه تلویزیونی درس‌هایی از قرآن " حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی که هر هفته از سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش و در مدارس منتشر می‌شود و دانش آموزان با پاسخگویی به آن با مفاهیم قرآنی آشنا یی پیدا می کنند.
وی با بیان اینکه امسال ۱۰ هزار دانش آموز البرزی در مسابقه درس هایی از قرآن شرکت کردند، گفت : دانش آموزان پایه پنجم ابتدایی تا پایه دوازدهم دوره متوسطه استان در سی و چهارمین دوره مسابقه درس هایی از قرآن شرکت کردند.خانمحمدی اخلاص بی‌شائبه حجت الاسلام قرائتی را عامل اصلی تداوم و برکت درس‌هایی از قرآن از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون ذکر کرد.
وی ادامه داد: این مسابقه با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن کریم و نهادینه‌سازی مفاهیم قرآنی در سبک زندگی افراد طراحی شده و تلاش دارد، دانش‌آموزان را به تأمل و تدبر در آیات قرآن کریم ترغیب کند.رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان البرز تصریح کرد: اجرای این مسابقه نقش موثری در تقویت هویت دینی دانش آموزان، ایجاد پیوند عمیق‌تر میان آموزه‌های قرآنی و زندگی روزمره آنان دارد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود