10 خرداد 1393 شماره خبر: 123005 کربوهیدرات کمتر سبب کاهش میزان آکنه می شود سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی نسخه قابل چاپ برچسب ها: آکنه, غذاهای, دوران, میزان, وانی, بررسی, ضایعات, بیماری, سرشار, پرهیز, بوده, نشان, افزایش, کاهش, صورت, پزشکی, بلوغ, کربوهیدرات, پوستی, مصرف مطالب مشابه: سادهترین راهکارهای پیشگیری از آکنه فيزيوتراپي پوست با پوست خيار این نوشیدنیها، آکنه را درمان میکند بیماری مری ناشی از مصرف غذاهای سرد پنج خاصیت نهفته در غذاهای تند ارسال نظر نام:* ایمیل:* متن نظر: کد امنیتی: * افزودن