4 مرداد 1393
شماره خبر: 126479

تمام ویتامین‌ها در این خوراکی ترش متحد شدند

سپیدار‌آنلاین: گروه جالب و خواندنی

تمام ویتامین‌ها در این خوراکی ترش متحد شدند


در رابطه با مصرف خوراکی‌های ترش تنها فاکتور مهم، میزان اسیدی بودن آنها است.
پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: در رابطه با مصرف خوراکی‌ها ترش تنها فاکتور مهم میزان اسیدی بودن آنها و سازگار بودن با معده افراد است. وی افزود: میزان اسید ترشی باید به مقداری باشد که برای افراد قابل تحمل بوده و آنها را دچار معده درد نکند. وی ادامه داد: اگر افراد دچار التهاب معده، افزایش ترشح بیش از حد اسید معده یا رفلاکس نباشند در حد متعادل می‌توانند از خوراکی‌های ترش استفاده کنند. فرهبخش گفت: استفاده از لواشک به دلیل دارا بودن خواص میوه‌ها و اینکه املاح و ویتامین را به بدن منتقل می‌کنند توصیه می‌‌شود البته به شرطی که استانداردها رعایت شده باشد. فرهبخش در پایان خاطر نشان کرد: ترشی به دلیل اینکه فرآیند تخمیر در آن صورت می‌گیرد به مقدار زیادی از خواص آن کاسته می‌شود و فقط به عنوان یک اشتها‌آور مصرف آن مناسب است اما اگر به صورت مداوم استفاده گردد باعث ایجاد ورم معده می‌شود.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود