راهکار های طب سنتی در کم کردن تشنگی در ماه رمضان
سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی
دکتر حمید شمسی باغبانان مدیر گروه طب سنتی و کلینیک ویژه طب سنتی دانشگاه با توجه به این که ماه مبارک رمضان مصادف شده است با روزهای بلند تابستان و گرمی هوا راه هایی را برای کم شدن تشنگی در طول روزه داری با استفاده از طب سنتی ارائه کرد
1-برای گاهش تشنگی سعی شود از مصرف غذا هایی مانند ماکارونی, آش با رشته زیاد, کله پاچه , غذای شور و شیرین بخصوص در سحر پرهیز شود.2-غذا را آهسته میل نمایید.3-نان مصرفی خوب طبخ شده باشد و خمیر نباشد.4-بین افطار و سحر از نوشیدنی هایی استفاده نمایید که عطش را کم میکنند. چند نوشیدنی مفید عبارتند از: شربت خاکشیر, شربت آب لیمو, شربت خاکشیر به همراه آب لیمو. دوستانی که دیابت دارند مسلما بدون شکر نوشیدنی خود را تهیه نمایند . مصرف آب سیب به همراه لیمو ترش نیز عطش را کم میکند. اضافه نمودن کمی سرکه یا آب غوره به آب مصرفی نیز همین اثر را دارد.5-به غذای سحر خود کمی تخم خرفه یا تخم گشنیز اضافه نمایید.6-نوشیدن خیسانده میوه تمر هندی به همراه آب آن نیز در سحر تشنگی را کم خواهد کرد.7-در غذای سحر خود آلو را اضافه نمایید.
منبع:دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز