23 دی 1394
شماره خبر: 156540

کارگروه گندم، آرد و نان استان البرز برگزار شد

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی

کارگروه گندم، آرد و نان استان البرز برگزار شد


معاون استاندار البرز در کارگروه گندم، آرد و نان استان البرز با تأکید بر اینکه نیاز مردم باید مبنای صدور مجوز ها باشد افزود: تنوع در نان و با لا بردن قدرت انتخاب عرضه و تقاضا در نان باید لحاظ شود.
کارگروه گندم، آرد و نان استان البرز به ریاست معاون استاندار و به دبیری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت و با حضور مدیر کل امور اقتصادی و بین الملل استانداری، اعضای اتحادیه و اعضای انجمن نان روز سه شنبه در محل کارخانه آرد ستاره کردان برگزار شد. معاون استاندار البرز در این جلسه با تأکید بر اینکه نیاز مردم باید مبنای صدور مجوز ها باشد افزود: نیازسنجی مناطق برای صدور مجوز جدید توسط مسئولان باید اولویت قرار گیرد. عباداله کامکار افزود: تنوع در نان و بالا بردن قدرت انتخاب عرضه و تقاضا در نان توسط نانوان باید لحاظ شود. در ادامه 12 مورد درخواست تبدیل یارانه ای به آزاد، پایش سهمیه آرد نانوایی ها توسط کمیته تخصصی و ممنوعیت هرگونه افزودنی غیر مجاز از مهمترین مباحث مطروحه در این کارگروه بود که به تصویب رسید.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود