10 آبان 1404
شماره خبر: 334051

البرز پایلوت هوش مصنوعی در نوسازی صنایع کشور شد

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی



مجتبی عبداللهی، استاندار البرز در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با خبر ۲۰ شبکه البرز به تشریح مصوبات سفر وزیر اقتصاد به استان البرز پرداخت.
مجتبی عبداللهی، استاندار البرز در گفت‌وگو با بخش خبری ۲۰ سیمای البرز، ضمن تشریح دستاوردها و مصوبات سفر اخیر وزیر صمت به استان، بر تقویت همکاری دولت و بخش خصوصی در مسیر حمایت از تولید تأکید کرد.عبداللهی با اشاره به جایگاه صنعتی البرز گفت: استان البرز از قطب‌های مهم صنعتی کشور است و از نظر تولید ناخالص ملی و تعداد واحدهای تولیدی، در جایگاه چهارم یا پنجم کشور قرار دارد. خوشبختانه امروز میان دولت، بخش اقتصادی و تولیدکنندگان یک فهم و درک مشترک به‌وجود آمده است. دولت شرایط تولید را به‌خوبی درک می‌کند و بخش خصوصی نیز با روحیه‌ای جهادی در میدان عمل حضور دارد؛ ما همواره قدردان تلاش این عزیزان هستیم و در تمام جلسات، از زحماتشان تقدیر می‌کنیم.
او با اشاره به نشست اخیر وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالان اقتصادی استان افزود: جلسه بسیار سازنده‌ای برگزار شد و تصمیمات ارزشمندی در آن اتخاذ گردید. بخش خصوصی نیز رضایت بالایی از نتیجه این نشست داشت. یکی از مصوبات مهم این جلسه، تأمین اعتبار برای رفع مشکلات و پرداخت مطالبات قطعه‌سازان از خودروسازان بود که گام مؤثری در حمایت از این قشر فعال محسوب می‌شود.نماینده عالی دولت در استان البرز از دیگر مصوبات این نشست را تخصیص اعتبار برای کنترل و تنظیم بازار عنوان کرد و گفت: تصمیم گرفته شد منابع لازم برای رفع مشکلات ناشی از بازرسی و کنترل در بازار تأمین شود تا روند توزیع کالا و خدمات با ثبات بیشتری ادامه یابد.
استاندار البرز در ادامه به دستور ویژه رئیس‌جمهور برای زمستان پیش‌رو اشاره کرد و گفت: بر اساس تأکید ریاست جمهوری، نباید گاز هیچ مرکز اقتصادی یا تولیدی در زمستان قطع شود و در صورت ضرورت، این بخش در اولویت آخر قرار خواهد داشت.عبداللهی همچنین از انتخاب استان البرز به عنوان پایلوت استفاده از هوش مصنوعی در بازسازی و نوسازی صنایع کشور خبر داد و افزود: مقرر شد این طرح با هدف افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و به‌روزرسانی فناوری در واحدهای تولیدی استان اجرا شود که اقدامی تحول‌ساز در عرصه صنعت خواهد بود.
او به بخش معدن نیز اشاره کرد و گفت: طبق مصوبه این جلسه و تأکید رئیس‌جمهور، فعالیت‌های معدنی باید به سمت اکتشاف و بهره‌برداری از معادن ارزشمند و دارای ظرفیت اقتصادی بالا هدایت شود و تمرکز بر استخراج منابع کم‌ارزش کاهش یابد.استاندار البرز افزود: امروز ارتباط میان دولت و بخش خصوصی در استان بسیار نزدیک، صمیمی و هدفمند است و این تعامل دوسویه باعث شده بسیاری از مشکلات تولید و سرمایه‌گذاری با سرعت بیشتری برطرف شود.او با اشاره به شعار سال مبنی بر «جهش تولید از مسیر سرمایه‌گذاری» گفت: هر هفته در جلسات اتاق بازرگانی حضور می‌یابیم تا مشکلات صنایع، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان را از نزدیک بررسی کنیم. رویکرد ما در استانداری، حمایت عملی از تولیدکنندگان با روی گشاده و تعامل مستقیم است.
عبداللهی در پایان با اشاره به ضرورت توسعه صادرات استان تأکید کرد: توجه به صادرات از اولویت‌های اصلی ماست و در تلاشیم با استفاده از ظرفیت‌های ویژه البرز، سهم این استان را در بازارهای داخلی و بین‌المللی افزایش دهیم. هدف ما رشد تولید، ایجاد اشتغال پایدار و تحقق اقتصاد مقاومتی در تراز ملی است.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود