31 خرداد 1405
شماره خبر: 345729

خدمت‌رسانی در تراز مردم، مهم‌ترین مطالبه امروز از مدیران است

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی



نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از تجربیات حاصل از شرایط و تحولات اخیر کشور، گفت: امروز مدیران و مسئولان باید متناسب با سطح آگاهی، ایستادگی و مطالبات مردم، شیوه خدمت‌رسانی و مدیریت خود را ارتقا دهند و در تراز ملت بزرگ ایران اسلامی عمل کنند.
علیرضا عباسی در شورای اداری استان البرز با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای جنگ تحمیلی اخیر، اظهار کرد: آنچه در ماه‌های اخیر رخ داد، آزمونی بزرگ برای کشور بود که بسیاری از ظرفیت‌ها، نقاط قوت و همچنین برخی کاستی‌ها را آشکار کرد و باید از این تجربه برای ارتقای آمادگی‌ها در حوزه‌های مختلف استفاده شود.وی افزود: یکی از مهم‌ترین درس‌های این مقطع، ضرورت برنامه‌ریزی پیشگیرانه و آمادگی مستمر برای مواجهه با شرایط مختلف است. همان‌گونه که در حوزه‌های زیرساختی و تأمین نیازهای اساسی کشور، آمادگی‌های قبلی موجب شد بسیاری از امور بدون مشکل مدیریت شود، در سایر حوزه‌ها نیز باید با نگاه آینده‌نگرانه عمل کنیم.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از عملکرد مدیران، فرمانداران، اعضای شورای تأمین و دستگاه‌های اجرایی استان در مدیریت شرایط اخیر تصریح کرد: بخش قابل توجهی از مدیران استان با حضور میدانی، تلاش شبانه‌روزی و روحیه جهادی در میدان خدمت حاضر بودند و اقدامات ارزشمندی انجام دادند که جای تقدیر دارد.عباسی در عین حال بر ضرورت ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها تأکید کرد و گفت: همان‌گونه که باید از مدیران موفق و پرتلاش قدردانی شود، لازم است عملکرد بخش‌های مختلف نیز به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا نقاط ضعف شناسایی و برای رفع آنها برنامه‌ریزی شود.وی با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین محورهای این پیام، ضرورت ایفای نقش مسئولان در تراز ملت ایران بود. این موضوع تنها مختص نمایندگان مجلس نیست و همه مدیران، مسئولان و دستگاه‌های اجرایی باید خود را با سطح مطالبات، آگاهی و ظرفیت‌های مردم منطبق کنند.نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی افزود: مردم ایران در حوادث و رویدادهای اخیر بار دیگر بلوغ، بصیرت، انسجام و وفاداری خود را به کشور نشان دادند و طبیعی است که انتظار داشته باشند مسئولان نیز با تلاش مضاعف، سرعت بیشتر در تصمیم‌گیری و کارآمدی بالاتر پاسخگوی نیازهای آنان باشند.عباسی با تأکید بر اهمیت حکمرانی هم‌افزا میان دستگاه‌های مختلف اظهار کرد: حل مسائل کشور و استان نیازمند همکاری، هماهنگی و هم‌افزایی میان همه ارکان مدیریتی است و باید از ظرفیت دولت، مجلس، دستگاه قضایی و سایر نهادها در کنار یکدیگر برای رفع مشکلات مردم استفاده شود.
وی همچنین بر ضرورت توجه به مسائل اقتصادی، تولید، اشتغال و معیشت مردم تأکید کرد و گفت: رفع دغدغه‌های اقتصادی مردم همچنان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کشور است و همه دستگاه‌ها باید با تمام ظرفیت در این مسیر حرکت کنند.نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت حوزه فرهنگ و مسائل اجتماعی اشاره کرد و افزود: در کنار پیگیری موضوعات اقتصادی، نباید از مسائل فرهنگی، تحکیم بنیان خانواده، هویت اجتماعی و موضوعات مرتبط با نسل جوان غفلت شود و دستگاه‌های متولی باید با برنامه‌ریزی منسجم و اقدامات مؤثر، نقش خود را در این حوزه ایفا کنند.عباسی در پایان با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت، انسجام و همدلی در کشور گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند همبستگی ملی، همکاری دستگاه‌ها و حضور فعال مدیران در میدان خدمت هستیم و باید با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها، پاسخگوی اعتماد و همراهی مردم باشیم.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود