4 بهمن 1394
شماره خبر: 157217

کارگاه آموزشی ویژه صنف نانوایان شهرستان کرج برگزار شد

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

کارگاه آموزشی ویژه صنف نانوایان شهرستان کرج برگزار شد


رئیس اداره امور اصناف و تشکل های سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز از برگزاری کارگاه آموزشی ویژه صنف نانوایان شهرستان کرج خبر داد.
رئیس اداره امور اصناف و تشکل های سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز با اشاره به نظارت و ارتقای سطح آموزش واحدهای صنفی گفت: کارگاه آموزشی تحت عنوان "بهداشت، غذا و جلوگیری از مصرف بلانیک و جوش شیرین در پخت نان" با حضور معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت این سازمان، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی، اداره کل تعزیرات حکومتی، نظارت بر اماکن عمومی ، اتاق اصناف مرکز استان البرز و اعضای اتحادیه صنف نانوایان شهرستان کرج برگزار شد. محمد حسین اسفندیاری هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را آگاهی اعضای صنف از مضرات ناشی عدم استفاده از افزودنی های غیر مجاز در پخت نان عنوان کرد. وی افزود: امیدواریم این کارگاه باعث بالا رفتن سطح آگاهی و آموزش واحدهای صنفی شده و از استفاده افزودنی های مضر و غیر مجاز که سلامت جامعه را به خطر انداخته جلو گیری کنند. وی خاطر نشان کرد: همشهریان نیز تقاضا داریم در صورت مشاهده استفاده هرگونه افزودنی غیر مجاز در پخت نان مورد را به اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت و یا به سامانه 124 اطلاع دهند تا سریعا نسبت به موضوع اقدامات لازم انجام شود.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود