جشنواره غذاهای محلی در مرکز شماره 4 کرج برگزار شد
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
کودکان ونوجوانان مرکز شماره 4 کرج غذاهای سنتی و محلی شهر خود را معرفی کردند.
اعضا دختر کودک و نوجوان مرکز شماره 4 کرج ،غذاهای محلی ویژه شهر و استان خود را به دوستانشان معرفی کردند. فریبا فروزانفر مربی مسوول مرکز شماره 4 کرج ،ضمن اعلام این خبر افزود : هدف از اجرای این برنامه آشنایی اعضا با غذاهای محلی مناطق مختلف ایران ،ایجاد تعامل و همکاری بیشتر والدین و اعضا ،ایجاد فضای صمیمانه و رقابت سالم در بین اعضا بود. وی گفت : از آن جایی که استان البرز این ظرفیت را دارد که مردم استان از شهرها و استان های مختلف کشور هستند ،این جشنواره فرصتی خواهد بود تا اعضا ضمن حضور در یک فضای صمیمی و شاد با فرهنگ و آداب و رسوم مناطق مختلف کشور و علایق و سلایق مردم آنان آشنا شوند . وی دیمج ،آش جو ،آش دوغ ،میرزا قاسمی ،مرغک پلو و ... را از جمله غذاهایی دانست که اعضا برای این جشنواره مهیا کرده بودند. لازم به توضیح است که این برنامه روز سه شنبه 21 مرداد ماه 93 برای پسران کودک ونوجوان مرکز اجرا خواهد شد . فروزانفر هم چنین از برگزاری جشنواره (( دسرها )) در این مراکز به زودی خبر داد .