19 آذر 1393
شماره خبر: 133418

کنترل آنفلوآنزا با مصرف چای

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

کنترل آنفلوآنزا با مصرف چای


کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرزمی گوید: چای با داشتن تانن و خاصیت ضد میکروبی در کنترل ویروس آنفلوآنزا موثر است.
سارا حکیم افزود: چای حاوی کافئین ، گزانتین، تانن، تئوفیلین، ویتامین، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است که یکی از خواص درمانی آن کنترل آنفلوآنزا است. وی با اشاره به اینکه فلوراید موجود درچای سبز بیشتراز چای سیاه است، اظهار داشت: مصرف چای سبز از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند ضمن آنکه درکاهش فشارخون ، کلسترول و پیشگیری از آلزایمر موثر است. حکیم خاطرنشان کرد: چای اثر تداخلی با آهن گیاهی درمواد غذایی دارد و مانع از جذب آهن می شود بنابراین بهتر است حداقل 45 دقیقه تا دو ساعت بعد از غذا میل شود. وی ادامه داد: چای غلیظ و پررنگ می تواند عوارضی همچون تپش قلب ، لرزش ، تحریک اعصاب و بی خوابی را به همراه داشته باشد. وی افزود: تفاوت چای سبز و سیاه در آنتی اکسیدان های آن ها است و چای سبز از این لحاظ غنی تر بوده و از بروز آلزایمر و سرطان جلوگیری می کند.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود