16 شهریور 1394
شماره خبر: 148595

افزایش تولید قارچ خوراکی با بهره برداری از 7 واحد تولیدی در استان البرز

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

افزایش تولید قارچ خوراکی با بهره برداری از 7 واحد تولیدی در استان البرز


مسئول مرکز اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی البرز گفت: از ابتدای سال تاکنون با حمایت های انجام گرفته و ارائه تسهیلات اقتصاد مقاومتی به متقاضیان واجد شرایط 7 واحد تولید قارچ خوراکی در سطح استان البرز راه اندازی و به بهره برداری رسیده است.
رضا اسماعیل نسب مسئول مرکز اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون با حمایت های انجام گرفته و ارائه تسهیلات اقتصاد مقاومتی به متقاضیان واجد شرایط 7 واحد تولید قارچ خوراکی در سطح استان البرز راه اندازی و به بهره برداری رسیده است. وی افزود : از این تعداد واحد تولیدی، 4 واحد در شهرستان کرج و 3 واحد در شهرستان ساوجبلاغ ایجاد و محصولات آن وارد بازار شده است. اسماعیل نسب درباره تعداد اشتغال ایجاد شده گفت : با راه اندازی این 7 واحد تولیدی برای 17 نفر اشتغال مستقیم و برای حدود 20 نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد شده است.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود