4 بهمن 1398
شماره خبر: 229448

اهمیت تغذیه مناسب برای داشتن کبد سالم

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

اهمیت تغذیه مناسب برای داشتن کبد سالم


رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: کبد، نقش مهمی در هضم و متابولیسم مواد غذایی را به‌ عهده دارد.

فرزانه باقر زاده ، رئیس انجمن تغذیه استان البرز گفت: کبد اندام مهمی در بدن به شمار می رود که بدون آن ادامه حیات غیرممکن است.باقر زاده افزود: پانکراس (لوزالمعده) و کبد، نقش مهمی در هضم و متابولیسم مواد غذایی به‌عهده دارند.او گفت: ذخیره سازی گلوکز، مواد معدنی، ویتامین‌ها، و پاک‌سازی و سم‌زدایی خون از عملکرد‌های متعددی است کهکبد وظیفه آن را بر عهده دارد .رئیس انجمن تغذیه البرز افزود: کبد از دو منبع خونی تغذیه می‌شود:شریان کبدی، که یک سوم خون کبد را تامین می‌کند و آئورت منشا می‌گیرد، و ورید باب که دو سوم خون کبد را تامین می‌کند و خون گرفته شده از لوله‌ی گوارش را به آن می‌رساند.باقرزاده گفت: آنتی اکسیدان‌ها و غذا‌های غنی از فیبر فراوانی هستند که برای کبد مفید و غذا‌های غنی از ویتامین و اسید چرب امگا ۳ از کبدتان محافظت نموده و سلامت آن را حفظ می‌نمایند.او افزود :کبد برای انجام بیشتر اعمال متابولیک بدن ضروری بوده و بیش از ۵۰۰ عمل مختلف را انجام می‌دهد.رئیس انجمن تغذیه البرز گفت : برای داشتن کبدی سالم باید از خوراکی های قبیل سیر، بروکلی، قهوه ، چای سبز ،آب ،لیمو ،انار ،سیب ، انگور تغذیه کرد و از خوردن شکر، قنداضافه ، نمک زیاد و غذا های چرب اجتناب کنند .

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود