آغاز گشت های مشترک نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز در البرز
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
مدیر کل تعزیرات حکومتی البرز از آغاز اجرای طرح نظارت بر بازار ویژه ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز و در ۲ مرحله خبر داد.
"سلیمان رزاقی " اظهار کرد: طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز در ۲ مرحله اجرایی خواهد شد که مرحله اول آن از فردا پنجم اسفند تا ۳۰ اسفند و مرحله دوم نیز از اول فروردین تا ۱۴ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.وی اضافه کرد: گشت های مشترک تعزیرات حکومتی همه روزه در ۲ نوبت صبح و عصر حتی در ایام تعطیل ، نظارت ویژه بر بازار ایام ماه مبارک رمضان و شب عید را در سطح بازار انجام خواهند داد.مدیر کل تعزیرات حکومتی البرز با اشاره به رسیدگی سریع و خارج از نوبت به پرونده های تشکیل شده در این طرح افزود: مطابق دستور معاون اول رئیس جمهور هرگونه قیمت جدید توسط دستگاه هایی که طبق قانون اختیار قیمت گذاری محصولات یا خدمات و نظارت را دارند، منوط به موافقت و تایید ستاد تنظیم بازار است.
رزاقی گفت: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و بازار شب عید و افزایش تقاضای اقلام مصرفی، کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم در این ایام طی برنامه ریزی صورت گرفته علاوه بر اصناف ، انبارها، مکان های دپوی کالا، فروشگاه های زنجیره ای ، میادین میوه و تره بار شهرداری، مراکز عمده خرید و عرضه کالا و خدمات، نمایشگاه های بهاره ، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه گوشت و مرغ، قنادی ها، آجیل و خشکبار، سردخانه ها، رستوران ها، مراکز فروش پوشاک، کیف و کفش، مراکز اسکان و پذیرایی، زائر سراها و هتل ها، شرکت های مسافرتی و... به صورت ویژه نظارت می شود.
مدیر کل تعزیرات حکومتی البرز از مردم خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف با ورود به سامانه 135.ir شکایات خود را ثبت کنند.
منبع ایرنا