29 مرداد 1404
شماره خبر: 329528

پدر شهید نوجوان ۱۳ ساله کرجی علیرضا محمودی پارسا به فرزند شهیدش پیوست

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



ابوالشهید «حاج ابوالقاسم محمودی پارسا» پدر بزرگوار نوجوان شهید علیرضا محمودی پارسا دعوت حق را لبیک و به فرزند شهیدیش پیوست.
مراسم تشییع این پدر والامقام علیرضا امروز ساعت ۱۰:۳۰ صبح از مقابل منزل ایشان واقع در رجائی شهر فاز یک خیابان دهم شرقی به سمت مسجد جامع رجایی شهر برگزار شده و سپس پیکر آن مرحوم در گلزار شهدای امامزاده محمد کرج خاکسپاری خواهد شد. همچنین مراسم سوم و هفتم این پدر شهید نیز روز جمعه ۳۱ مرداد از ساعت ۱۶ الی ۱۷:۳۰ در مسجد جامع رجایی شهر برگزار خواهد شد.
شهید علیرضا محمودی پارسا متولد بیست و سوم تیرماه سال 1348، بهمن سال 1361 در عملیات والفجر مقدماتی به شدت مجروح و پس از دو روز در سن 13 سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
گفتنی است از این نوجوان 13 ساله متنی در 62 بند به نام توبه نامه باقی مانده است که کمال روحی اش را به تصویر می کشد

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود