واگذاری یک دستگاه لودر ۳۰۰ میلیارد ریالی به راهداری شهرستان نظرآباد
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
دکتر شمیرانی با حضور در اداره راهداری، ضمن بازدید از وضعیت تجهیزات و ماشینآلات مستقر، میزان آمادگی نیروهای راهداری در آستانه فصل سرما را مورد بررسی قرار داد.
فرماندار در این بازدید با تقدیر از تلاش شبانهروزی عوامل راهداری، اظهار داشت: «خدمترسانی در حوزه راهداری از سختترین و در عین حال ارزشمندترین عرصههای کاری است و تلاشهای صادقانه نیروهای این مجموعه بهویژه در شرایط بحرانی و جوی، نقش مهمی در حفظ ایمنی تردد و آرامش مردم دارد.»
وی با اشاره به اهمیت تقویت زیرساختهای راهداری افزود: «با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان حجم بالای تردد در محورهای مواصلاتی، ارتقای توان عملیاتی راهداری از اولویتهای اصلی مدیریت شهرستان است.»در ادامه این بازدید، یک دستگاه لودر به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال با حمایتهای دکتر عبداللهی استاندار محترم البرز، دکتر حدادی نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، پیگیریهای مستمر دکتر شمیرانی فرماندار شهرستان و پشتیبانی مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان البرز به شهرستان نظرآباد واگذار شد.این اقدام در راستای افزایش توان لجستیکی، ارتقای خدماترسانی در حوزه راهداری و آمادگی بیشتر در برابر شرایط جوی صورت گرفته است.