18 آبان 1404
شماره خبر: 334637

سپاه استان البرز باید الگوی قرآنی کشور شود

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



فرمانده سپاه استان البرز گفت: اگر قرآن در تار و پود سازمان و زندگی مسلمانان جاری شود، همه سختی‌ها آسان خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، سردار حیدرنیا سپاه امام حسن مجتبی علیه السلام استان البرز، در آیین اختتاميه مسابقات قرآن پایوران استان البرز، با اشاره به جایگاه کتاب الهی در هدایت امت اسلامی، اظهار داشت: قرآن کریم تنها کتاب آسمانی است که از آغاز نزول تاکنون هیچ‌گونه دگرگونی در آن راه نیافته و کلام خالص خداوند است؛ نوری که آرامش را بر دل‌ها می‌تاباند و فطرت همه انسان‌ها را ـ فارغ از دین و آیین متاثر می‌سازد.وی تاکید کرد: سپاه استان البرز با تکیه بر خون شهدا و فرهنگ قرآن، باید به الگوی قرآنی کشور تبدیل شود. فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) افزود: در نبرد ۱۲ روزه اخیر، تجلی این آیه شریفه را دیدیم که خداوند می‌فرماید: وَأَعِدّوا لَهُم مَا اسْتَطَعْتُم مِن قُوَّةٍ؛ همان ایمان و آمادگی الهی بود که دشمن را در هراس فرو برد و مانع ادامه تهاجم شد، این نتیجه ایمان به وعده خدا و پیروی از رهبر فرزانه انقلاب است.وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت اخلاص در نیت تاکید کرد و با یادکردی از مرحوم آیت‌الله ری‌شهری، گفت: اگر انسان عادت کند همه کارهایش را برای رضای خدا انجام دهد، دیگر مرتکب گناه نمی‌شود؛ چون کسی برای رضای خدا غیبت نمی‌کند، دروغ نمی‌گوید و قضاوت ناحق نمی‌کند. باید رضای الهی را ملکه ذهن خود کنیم تا از سختی‌ها نهراسیم.
سردار حیدرنیا با گرامیداشت یاد شهدای استان البرز به‌ویژه شهیدان چوبداری، مرآتی، افزود: هرچه داریم از برکت خون شهیدان است، آنان برای رضای خدا جنگیدند و رفتند و ما باقی‌مانده‌ایم تا همان مسیر را با اخلاص ادامه دهیم، اگر قرآن در سازمان و میان بسیجیان نهادینه شود، مشکلات به ظاهر سخت نیز آسان خواهد شد.وی با اشاره به ماموریت فرهنگی سپاه خاطرنشان کرد: در استان البرز تلاش کرده‌ایم قرآن را در بدنه بسیج و سپاه جاری کنیم تا به الگوی قرآنی کشور بدل شویم، این استان با افتخار بیشترین شهید را تقدیم کرده و باید با همان سرمایه معنوی در مسیر قرآنی پیشگام بماند.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) در پایان ضمن یادآوری تقدیر دو سال گذشته با عنوان فرمانده قرآنی، گفت: من به این عنوان افتخار می کنم و مفتخرم در هرجا که لازم بوده، از برنامه‌های قرآنی حمایت کرده‌ام، هدف من و همه همکارانم آن است که هر جا نام سپاه البرز می‌آید، بگویند: این سپاه، سپاه قرآنی است.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود