14 مهر 1405
شماره خبر: 351595

ضرورت تسریع در روند خدمات‌رسانی و پاسخگویی مناسب به مطالبات مردمی

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



در ادامه دیدارهای هفتگی و بازدید از ادارات سطح شهر، امام جمعه ماهدشت به همراه مسئول دفتر خود، با حضور در اداره آب و فاضلاب (آبفا) این شهر، از نزدیک با روند خدمات‌رسانی به شهروندان بازدید کردند و با رئیس این اداره دیدار و گفتگو کردند.
در این بازدید که با هدف بررسی وضعیت آبرسانی و رفع دغدغه‌های مردمی انجام شد، حجت‌الاسلام والمسلمین رادمرد ضمن دیدار با مهندس نظری، رئیس اداره آبفا ماهدشت، در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته در حوزه تأمین آب شرب، توسعه شبکه فاضلاب و رفع مشکلات موجود در مناطق مختلف شهر قرار گرفت.امام جمعه ماهدشت در این جلسه، با اشاره به اهمیت حیاتی آب در زندگی روزمره شهروندان، بر ضرورت تسریع در روند خدمات‌رسانی و پاسخگویی مناسب به مطالبات مردمی تأکید کرد. وی همچنین از تلاش‌های کارکنان اداره آبفا در شرایط مختلف تقدیر و تشکر کرد.
مهندس نظری، رئیس اداره آبفا ماهدشت نیز در این دیدار، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فعلی شبکه آبرسانی و پروژه‌های در دست اقدام، به تشریح برنامه‌های پیش‌رو برای بهبود کیفیت خدمات و رفع مشکلات احتمالی پرداخت. وی همچنین آمادگی این اداره را برای همکاری هرچه بیشتر با نهادهای محلی و پاسخگویی به شهروندان اعلام کرد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود