برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و صنایع دستی در نظرآباد
سپیدارآنلاین: گروه فرهنگی
جشنواره غذاهای بومی ، سنتی و صنایع دستی اقوام ایرانی در شهرستان نظرآباد برگزار شد.
شرکت کنندگان در این جشنواره 120 نفر از بانوان نظرآبادی بودندکه به منظور ترویج فرهنگ غذای سالم، نمونه هایی از غذاهای ایرانی را به نمایش گذاشتند. ولی الله دهقانی رئیس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری نظرآبادگفت: یکی از اهداف این اداره، مشارکت مردم در ایجاد و توسعه صنعت گردشگری است و برگزاری جشنواره های غذاهای سنتی و محلی می تواند یکی از عوامل جذب توریسم و گردشگر باشد.وی افزود : در زمان حاظر غذاهای آماده و فست فودها جایگزین غذاهای سنتی و محلی سالم شده است و ما در تلاش هستیم تا غذاهای سنتی و محلی به سفره های خانواده های ایرانی بازگردانده شود. رییس اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری نظرآباد خاطر نشان کرد: مواداولیه ای که به دست روستاییان تهیه می شود نسبت به مواد غذایی که در بازاروجود دارد از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است. وی ادامه داد:برگزاری چنین جشنواره هایی برای بانوان منجر به ایجاد شور و نشاط و انگیزه برای پخت غذاهای سالم می شود.
منبع ایرنا