28 تیر 1405
شماره خبر: 347259

بازدید معاون سوادآموزی البرز از مرکز یادگیری محلی دانا

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی



معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان البرزالبرز ازکارگاه خیاطی مرکز یادگیری محلی دانا کرج بازدید کرد.
" جعفر خدامرادی " در این بازدید از نزدیک در جریان روند اجرای دوره‌های مهارت‌آموزی این مرکز قرار گرفت.وی خاطرنشان کرد: در این بازدید روند آموزش مهارت‌های خیاطی را مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی با اشاره به نقش مراکز یادگیری محلی در توانمندسازی سوادآموزان یادآورشد: مراکز یادگیری محلی علاوه بر آموزش خواندن، نوشتن و مهارت‌های اساسی، با ارائه آموزش‌های کاربردی و حرفه‌ای، زمینه ارتقای توانمندی‌های فردی، اجتماعی و اقتصادی سوادآموزان را فراهم می‌کنند.خدامرادی یادآورشد: آموزش مهارت‌های اشتغال‌محور از جمله خیاطی، گامی مؤثر در جهت ایجاد فرصت‌های خوداشتغالی، افزایش اعتماد به نفس و بهبود کیفیت زندگی فراگیران است و باید با بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و مشارکت‌های بین‌بخشی بیش از پیش توسعه یابد.
وی ادامه داد: استمرارآموزش‌های مهارت‌ محور متناسب با نیازهای جامعه و بازار کارنیز ضروری است.معاون سواد آموزی آموزش و پرورش البرزتصریح کرد: مرکز یادگیری محلی دانا یکی از مراکز فعال سوادآموزی استان البرز است که در کنار آموزش سواد پایه، دوره‌های مهارت‌آموزی از جمله خیاطی را با هدف توانمندسازی و ارتقای مهارت‌های شغلی سوادآموزان برگزار می‌کند

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود