ليمو اماني چاشني ضد سرطان
سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی
لیموعمانی یا لیمو امانی، از میوه هایی است که خشک شده ی آن را معمولا به عنوان چاشنی در طبخ غذاهای ایرانی استفاده می کنند.
در لغتنامه ی دهخدا از این محصول با نام لیمو عمانی یاد شده و آن را "لیمویی ترش که از عمان آرند" معنا کرده، اما شهرت آن احتمالا به غلط "عمانی" ذکر شده است، چرا که کشور عمان فاقد مرکباتی معروف بوده و احتمالا نام درست لیمو "امانی" است، به دلیل این که شهر امان پایتخت کشور اردن از لحاظ محصول لیمو همچون کشورهای لبنان و فلسطین سرشناس