3 تیر 1393
شماره خبر: 124582

مصرف سبزیجات در ماه رمضان گرسنگی را به تأخیر می‌اندازد

سپیدار‌آنلاین: گروه جالب و خواندنی

مصرف سبزیجات در ماه رمضان گرسنگی را به تأخیر می‌اندازد


با توجه به شروع ماه مبارک رمضان مصرف برخی از مواد فیبردار باعث می‌شد، فرد دیرتر احساس تشنگی کند.
دکتر مجید حسین قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص مصرف سبزیجات در وعده افطار و سحر اظهار داشت: سبزیجات به دلیل دارا بودن بافت فیبری باعث تأخیر در از دست دادن آب بدن می‌شود. وی در ادامه افزود: بافت سبزیجات از جمله کاهو، کلم و سالاد باعث تحمیل دفع در سیستم گوارشی می‌شود. این متخصص در پایان با اشاره به اینکه آب موجود در سبزیجات باعث می‌شود فرد دیرتر احساس گرسنگی کند، افزود: سبزیجات سوخت باکتری های موجود در کولن را افزایش می‌دهد.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود